رئیس کمیته اقتصاد مقاومتی مجلس شورای اسلامی:

پروژه‌های عادی وزارتخانه‌ها را به عنوان اقتصاد مقاومتی معرفی کردند

رئیس کمیته اقتصاد مقاومتی مجلس شورای اسلامی گفت: پروژه‌هایی که ستاد اقتصاد مقاومتی طی سال‌های اخیر در دستور کار قرار داده، همان اقدامات جاری و فعالیت‌های از پیش تعریف شده دستگاه‌ها بوده است.
کد خبر: ۳۳۳۹۰۵
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۵ - 18February 2019

به گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، زارع، رئیس کمیته اقتصاد مقاومتی مجلس شورای اسلامی امروز در اختتامیه همایش یک روزه اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: امروز پنجمین سالروز ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی است که براین اساس باید دید در طول پنج سال گذشته چه اقداماتی را انجام داده‌ایم.

وی گفت: این همایش که هر سال برگزار می‌شود، دو کار مهم انجام می‌دهد که اولین کار ارزیابی مسیری که کشور برای تحقق اقتصاد مقاومتی طی کرده است و دیگری پیشنهاد کار‌هایی است که باید انجام شود.

زارع با اشاره به اینکه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در سال ۱۳۹۴ تاسیس شد و هم اکنون سه سال از آغاز فعالیتش می‌گذرد، گفت:، اما طبق فرموده رهبر معظّم انقلاب «در اقتصاد مقاومتی آن چیزی که مورد انتظار است، یک کار جهشی است؛ دستگاه‌ها یک کار‌های متعارفی دارند که خب باید انجام بگیرد؛ اما آنچه در اقتصاد مقاومتی مدّنظر است، یک کار فوق‌العاده و جهشی است.» که در نتیجه ماموریت اصلی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، انجام اقدامات فوق العاده و جهشی در اقتصاد و پرهیز از پرداختن به امور جاری دستگاه هاست.

وی تصریح کرد: طی سه سالی که از آغاز فعالیت ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی می‌گذرد، اقدامات متعدد و پراکنده‌ای توسط این نهاد انجام شده است به طوری که از جمله این اقدامات می‌توان به تصویب بیش از ۳۰۰ پروژه برای دستگاه‌ها، مصوبات کلان حمایت از صادرات و اشتغالزایی، ۲۰۲ تکلیف در بسته رونق تولید و اشتغال، برنامه‌های اجرایی مانند واگذاری طرح‌های تملک دارایی، دستورالعمل‌های دستگاهی اقتصاد مقاومتی همچون نظام نامه پیوست فناوری و سایر ابلاغیه‌های موردی اشاره کرد.

به گفته این نماینده مجلس شورای اسلامی، مهمترین اقدام ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در ارتباط با ماموریت اصلی این نهاد، پروژه‌های دستگاهی بوده که تحت عنوان «پروژه‌های اولویت دار» به دستگاه‌ها ابلاغ شده است؛ اقدامی که همچنان جریان دارد و عمده فعالیت‌های ستاد را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: بررسی پروژه‌های اولویت دار نشان می‌دهد ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، از ماموریت اصلی خود یعنی انجام «اقدامات فوق العاده و جهشی» فاصله گرفته و این فاصله به مرور زمان بیشتر شده است.

به گفته وی در واقع پروژه‌هایی که ستاد طی سال‌های اخیر در دستور کار قرار داده، همان اقدامات جاری و فعالیت‌های از پیش تعریف شده دستگاه‌ها بوده است؛ که در حالت عادی و بدون حضور ستاد نیز باید انجام می‌شد و نمی‌توان آن را در قالب «اقدامات جهشی و اولویت دار» قرار داد.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها