کاروان دانشجویی راهیان نور علوم پزشکی تبریز از یادمان شهدای دهلاویه بازدید کرد و به شهدای هشت سال دفاع مقدس ادای احترام کرد.
پنج زوج جوان در مراسمی نمادین و معنوی، جشن ازدواج خود را در یادمان شهدای دهلاویه و در جوار تربت پاک شهید گمنام دفاع مقدس برگزار کردند.
سردار رادان فرمانده فراجا و سردار کارگر رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس از یادمان فتح المبین بازدید کردند.
سردار رادان فرمانده کل انتظامی کشور و سردار کارگر رییس بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس با حضور در معراج شهدای اهواز، ۴۶ شهید تازه تفحص شده را زیارت کردند.
در جشنواره رهآورد سرزمین نور مطرح شد؛
نائبرئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: راهیان نور یکی از فرصتهای بزرگ کشور و انقلاب اسلامی است و این مناطق را خداوند سرشار نور قرار داده تا برای پناه بردن به نور الهی در سرزمین نور حضور پیدا کرده و رشد کنیم.
سردار «احمدرضا رادان» فرمانده کل انتظامى کشور امروز در ستاد فرماندهی انتظامی دزفول ضمن تجلیل از ایثار و استقامت خانواده شهید پنجه ورزیدن، برای خانواده این شهید طلب صبر و اجر کرد.
سردار رادان فرمانده انتظامی کشور و سردار کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس روز جمعه با حضور در دزفول از موزه دفاع مقدس و نمایشگاه هوایی پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول بازدید کردند.
فرمانده کل انتظامى کشور گفت: ایستادن در مسیری که شهدا پیمودند، سخت و دشوار است و تمام تلاش مجموعه انتظامی کشور، ادای دین به این شهدا برای دفاع از امنیت و آرامش کشور است.
یادمان «شهدای دشت ذوالفقاری» میدان مجاهدت رزمندگان گروه فدائیان اسلام، تحت فرماندهی شهید «سید مجتبی هاشمی» و محل شهادت «شاهرخ ضرغام» (حر انقلاب اسلامی) است که این روزها زائران راهیان نور از سراسر کشور در این یادمان حضور مییابند.
امیر سرتیپ دوم نجفی گفت: هر چند دشمن فضای مجازی را در اختیار گرفته است اما باید توجه داشت که در جنگ رسانهای راهیان نور مهمترین سنگر در جنگ نرم است.