رحمانی فضلی:

جمع‌آوری بيش از 14 هزار معتاد در طرح نوروزی ساماندهی معتادان متجاهر و پرخطر

وزير كشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر از اجرای طرح نوروزي ساماندهي جمع آوری معتادان خیابانی و متجاهر در سطح كشور خبر داد و گفت: در نخستین گام از اجرای این طرح بيش از 14 هزار معتاد و 5 هزار خرده فروش مواد مخدر در سطح كشور جمع آوری و ساماندهي شدند.
کد خبر: ۲۳۴۰۸۰
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۱ - 05April 2017
جمع‌آوری بيش از 14 هزار معتاد در طرح نوروزی ساماندهی معتادان متجاهر و پرخطر
به گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس، دكتر عبدالرضا رحماني‌فضلی در نخستين ديدار خود با معاونان، مشاوران، مديران كل و كاركنان ستاد مبارزه با موادمخدر در سال‌جاری با اشاره به اولويت مبارزه با مواد مخدر و اعتياد در حوزه آسيب‌های اجتماعی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب (مدظله العالي) در طبقه‌بنديی آسيب‌های اجتماعی، اعتياد و ايجاد دغدغه در بين مسئولان براي مبارزه با آن را اولويت نخست مقابله با آسيب‌های اجتماعی اعلام نمودند.

وی با اشاره به طرح نوروزی ساماندهی معتادان متجاهر و پرخطر در سراسر كشور افزود: از 28 اسفند تاكنون، بيش از 14 هزار معتاد در سطح كشور جمع آوری و ساماندهی شده و 5 هزار خرده فروش مواد مخدر نيز دستگير شده‌اند.

دبيركل ستاد تصريح كرد: طرح جمع آوری معتادان متجاهر و خرده فروشان به طور مستمر بايد ادامه داشته باشد تا زمانيكه مردم احساس و اعلام رضايت كنند، به نحوی بايد برنامه ريزی شود كه مردم در صورت مشاهده معتاد متجاهر موضوع را اطلاع دهند و بلافاصله نسبت به جمع‌آوری آنان اقدام شود.

رحمانی فضلی با بيان اينكه سال 95 توام با توفيقات فراوان در حوزه‌های امنيتی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی بود، گفت: در سال گذشته در حوزه امنيت علی رغم شرايط منطقه و تلاش دشمن براي بی‌ثبات كردن عرصه داخلی ايران، مشكل امنيتی نداشتيم، اقدامات تروريستی از سوی دشمنان در حال انجام بود اما با هوشياری و تلاش و مجاهدت‌های شبانه‌روزی نيروهای اطلاعاتی، امنيتی و انتظامی خنثی می‌شد. لذا بايد قدر امنيت كشورمان را بدانيم، چرا كه امنيت پایه و اساس همه فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی است.

وی ادامه داد: امروزه در سوریه، عراق، یمن و لیبی علاوه بر كشتارهای انسانی،‌ آثار تاريخی و تمدنی گذشته اين كشورها نيز نابود شده است،‌ تلفاتی كه قابل جبران نیست.

وزیر کشور گفت: سال 95 را در حوزه اقتصاد با یک رشد بالای 8 درصد و کاهش نرخ تورم به سطح زیر 10 درصد و با شاخص‌های کلان اقتصادی پشت سر گذراندیم که این نتیجه یکپارچگی، انسجام و وحدت ملی بود که در راستای منویات مقام معظم رهبری و با همکاری مسئولان انجام شد.


رحمانی فضلی با بیان اینکه در سال گذشته 750 هزار فرصت شغلی ایجاد شد، گفت: 750 هزار نفر از بیکاران وارد بازار کار شده‌اند،‌ دولت نیز با ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر تلاش خواهد کرد تا افراد بیشتری وارد بازار کار شوند.


وی در ادامه با اشاره به حوزه اجتماعی گفت: سال 95 سال فوق العاده‌ای در این حوزه بود و وحدت و هماهنگی ملی برقرار بود؛ علی‌رغم وجود شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی که روزانه ده‌ها خبر مختلف مخابره می‌کنند، آگاهی و بلوغ اجتماعی مردم به حدی است که نمی‌گذارند وحدت در کشور از بین برود، در واقع مهم‌ترین عامل انسجام ملی مردم هستند.


وزیر کشور با بیان اینکه در حوزه سیاست داخلی، خانه احزاب را پس از سه سال تعطیلی راه اندازی کردیم و در این مدت بدون هیچ گونه اختلافی مشغول فعالیت است، اظهار داشت: در انتخابات گذشته مجلس شورای اسلامی آمار کشوری شرکت مردم در انتخابات 62 درصد بوده که در فضای با نشاط و توام با آرامش برگزار شد.

رحمانی فضلی افزود: ثبت نام شوراهای اسلامی انجام شده و زمان ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهوری ۲۲ فروردین ۹۶ تعیین شده است، یک میلیون و پانصد هزار نفر درگیر برگزاری این انتخابات هستند، عوامل اجرایی آموزش‌های لازم را از یکسال پیش تاکنون فراگرفته‌اند، هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های نظارتی مانند شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی انجام شده است، امیدواریم این انتخابات نیز با شکوه، با نشاط و با حضور حداکثری مردم در امنیت کامل برگزار شود.

وی ادامه داد: وزارت کشور وظیفه صیانت از آرای مردم را دارد و همه مکلف و موظف به رعایت دقیق قانون می‌باشند.

وزیر کشور اشاره داشت: مردم ما مؤمن، متدین و پایبند به اصول، فرهنگ و به دنبال رشد و بالندگی معنوی هستند و در تمام مقاطع با بسیج همگانی عظمت خود را به دشمن نشان دهند. قدرت کشور ما در بسیج مردم است، انسان با ایمان و معتقد و وفادار به نظام، قدرت بازدارندگی دارد و در تجهیزات که ما الحمدالله خودکفا هستیم در مرحله بعدی می‌باشد، لذا همیشه باید توان جمهوری اسلامی به رخ دشمنان کشیده شود.

رحمانی‌فضلی در پایان اظهار امیدواری کرد که کارکنان ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال‌جاری در مسیر مبارزه با با مواد مخدر نیز نوآوری‌هایی را در حوزه‌های پیشگیری، درمان، مقابله و صیانت داشته باشند تا به کارنامه قابل قبولی در این حوزه دست یابیم.

همچنین علی مویدی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در این دیدار به تشریح عملکرد ستاد در سال 95 پرداخت و گفت: سال گذشته یکی از پرکارترین، پرجنب و جوش‌ترین سال‌هایی بود که در عرصه مبارزه با مواد مخدر سپری کردیم و شاهد جهش خوبی در بخش اقدامات و اجرای برنامه‌های این حوزه در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالیتدابیر ریاست جمهوری و فرمایشات وزیر کشور و دبیرکل ستاد بودیم.

وی افزود: برنامه‌های حوزه مبارزه با مواد مخدر در سال گذشته مبتنی بر رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر بود و در همه شاخص‌ها شاهد رشد چشم‌گیر در این حوزه بودیم.

قائم مقام دبیرکل ستاد بیان داشت: در آغاز سال 95، برای ایجاد دغدغه در بین مسئولان برای مبارزه اجتماعی با مواد مخدر، بیش از 400 نفر از فرمانداران طی دو روز آموزش‌های مربوطه را فرا گرفتند تا آگاهی و دانش آنان در امر اجتماعی شدن مبارزه افزایش یابد.

مویدی افزود: در مدارس و مراکز علمی نیز آموزش‌های پیشگیری از اعتیاد و رفتارهای پرخطر به دانش‌آموزان و معلمان براساس برنامه‌ریزی‌ها، ارائه شد تا سطح دانش آنان نسبت به این پدیده خانمانسوز افزایش یابد.

وی گفت: شناسایی و درمان دانش‌آموزان وابسته به سوءمصرف مواد و جمع‌آوری و ساماندهی زنان معتاد، برگزاری همایش ملی صیانت و گفتمان سازی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر، کنفرانس بین المللی تهران علیه مواد مخدر و جرائم سازمان یافته مرتبط بخش کوچکی از اقدامات ستاد در سال گذشته بود و برگزاری کنفرانس بین المللی موجب همراه شدن کشورهای منطقه و فرامنطقه با دیدگاه‌های کشورمان شد.
 
انتهای پیام/ 241
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار