مدیرکل میراث ‌فرهنگی ایلام اعلام کرد؛

آمادگی ایلام برای مستندسازی ثبت آیین پیاده‌روی اربعین حسینی در یونسکو

مدیرکل میراث ‌فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری ایلام از آمادگی این استان برای همکاری در تهیه پرونده و مستندسازی ثبت آیین پیاده‌روی اربعین حسینی در فهرست میراث جهانی یونسکو خبر داد.
کد خبر: ۲۶۱۵۸۸
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۱ - 11October 2017
آمادگی ایلام برای مستندسازی ثبت آیین پیاده‌روی اربعین حسینی در یونسکوبه گزارش دفاع پرس از ایلام به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام، عبدالمالک شنبه‌زاده با بیان اینکه بحث اربعین چند سالی است که به‌ دلیل وجود مرز بین‌المللی مهران به‌ یک فرصت طلایی در بخش‌های مختلف استان ایلام تبدیل شده است، اظهار داشت: در ایام اربعین حجم مسافر و مهمانان وارد شده به استان حدود سه ‌میلیون نفر است و ما باید از این ظرفیت‌ برای توسعه و رونق اقتصادی در استان استفاده کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام با اشاره به اینکه بیشترین گردشگران استان را گردشگران زیارتی عتبات عالیات تشکیل می‌دهند، افزود: بسیاری از مردم ایران تلاش می‌کنند حداقل یک‌بار در طول زندگی به عتبات عالیات مسافرت کنند و استان ایلام به ‌دلیل داشتن مرزهای طولانی با عراق بهترین راه برای رفتن به عتبات عالیات محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه فارغ از جنبه‌های معنوی و مذهبی مراسم اربعین باید جنبه فرهنگی و اقتصادی این حرکت را در نظر گرفت، اضافه کرد: باید در نوع مهمان‌نوازی، پذیرایی و برخورد با زوار ظرفیت خود را افزایش دهیم و البته این مهم در سال‌های اخیر روند بهتر و سازمان‌دهی ‌شده‌تری داشته است.

شنبه‌زاده ادامه داد: با توجه به اینکه مرز بین‌المللی مهران مهم‌ترین، نزدیک‌ترین و امن‌ترین گذرگاه تردد عتبات عالیات است و بیشترین حجم تردد زائران نیز از این مرز انجام می‌شود؛ بنابراین استان ایلام نقش ویژه‌ای در خدمات‌رسانی به زائران ایفا می‌کند.

وی تصریح کرد: اربعین برای ایجاد شغل و بهبود وضعیت اقتصادی استان یک فرصت بی‌نظیر است، تمام تلاش اداره ‌کل میراث ‌فرهنگی ایلام این است که در طی مسیر زوار امکاناتی از جمله اماکن اقامتی و ... ایجاد کند.

مدیرکل میراث ‌فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری ایلام از آمادگی این استان برای همکاری در تهیه پرونده و مستندسازی ثبت آیین پیاده‌روی اربعین حسینی در فهرست میراث جهانی یونسکو خبر داد و گفت: پرونده ثبت جهانی این آیین به عنوان یک میراث معنوی باید با همکاری دو کشور ایران و عراق تهیه شود و استان‌های ایلام و خوزستان در این زمینه نقش محوری دارند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار