سردار غیب‌پرور:

«اقتصاد مقاومتی» به مرحله «باور» نرسیده است

رییس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به برخی از مشکلات اقتصادی و معیشتی که در کشور وجود دارد، گفت: مشکل اصلی این است که «اقتصاد مقاومتی» به مرحله «باور» نرسیده است و مسئولان آن را باور نکرده‌اند.
کد خبر: ۲۷۶۳۰۸
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۸ - 30January 2018

«اقتصاد مقاومتی» به مرحله «باور» نرسیده استبه گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس، سردار سرتیپ پاسدار «غلامحسین غیب‌پرور» رییس سازمان بسیج مستضعفین در همایش تخصصی سرآمدان فناوری و صنعت بسیج اظهار داشت: با توجه به اهداف بلند انقلاب اسلامی طبیعی است که در موضوعات مختلف از یک رشد و بالندگی قابل قبولی برخوردار باشیم؛ اما آن‌گونه که باید از سرعت قابل قبولی در صنعت برخوردار نیستیم.

وی افزود: بسیج‌های مهندسین صنعتی، کشاورزی و عمران مجموعاً 190 هزار نفر عضو دارند که اگر افراد خارج از بسیج را هم در نظر بگیریم، این عدد چندین برابر می‌شود؛ این بدان معنی است که ما به لحاظ نیروی انسانی متخصص کمبودی نداریم؛ البته این آمار منهای دانشجویانی است که در حال تحصیل هستند. پس اگر بپذیریم که در تعداد مشکل نداریم، باید آسیب‌شناسی کنیم، تا مشخص شود مشکل کجاست.

سردار غیب‌پرور بیان کرد: متاسفانه یک نظام مدیریتی انقلابی و تحول‌گرا در کشور نداریم، لذا این باعث شده تا گره‌ای کور در صنعت کشور به وجود آید؛ به همین دلیل به نظر می‌آید نسبت به آسیب‌شناسی صنعت کشور بایستی به شکل جدی ورود پیدا کنیم، البته بخش قابل توجهی از پایان‌نامه‌های دانشجویان دکترا و ارشد به این مهم پرداخته شده است اما جای تاسف که این پایان‌نامه‌ها راهی جز کتابخانه‌ها پیدا نکردند.

وی خاطرنشان کرد: هنوز در مسئله اقتصاد مقاومتی به مرحله باور نرسیده‌ایم، زیرا اگر مطلبی را باور داشته باشیم برای اجرای آن سینه چاک می‌کنیم؛ اما این کار را در مورد اقتصاد مقاومتی انجام نمی‌دهیم لذا مشکلات کشور همچنان سر جای خود قرار دارند.

رییس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: همانگونه که خیرین سلامت و مدرسه‌ساز داریم، در بخش صنعت هم می‌توان خیرین صنعت داشت، البته استفاده از این خیرین صرفاً به معنای بهره‌مندی از کمک‌های مالی نیست بلکه دریافت خلاقیت‌ها و ایده‌های نو هم می‌تواند در این بخش مورد استفاده قرار گیرد.

وی بیان کرد: اگر نگاه انقلابی نباشد، نوآوران و مخترعان برای ثبت و تولید دستاوردهایشان با مشکل مواجه می‌شوند در حالی که با نگاه انقلابی در دوران دفاع مقدس توانستیم زیر آتش دشمن پل بعثت که شاهکار مهندسین بسیجی کشور است و پل سیدالشهداء را به طول 13 کیلومتر در عملیات خیبر احداث کنیم، در صورتی که طولانی‌ترین پل سیار که در جنگ‌ها نصب شده بود، 400 متر بود.

سردار غیب‌پرور عنوان کرد: بسیج مهندسین چند کار را باید با کمک وزارتخانه‌ها انجام دهد که این اقدامات شامل کمک به کارآمدی صنعت، تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص، ارائه مدل‌های نوسازی در صنعت و رصد دائم و مستمر صنعت کشور، می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: رویکرد بسیج تعامل با دولت است و اگر طرحی هم ارائه می‌شود، حتماً با وزارتخانه مربوطه در میان گذاشته می‌شود. بسیج باید به مدد دولت بیاید چون موضوع انقلاب اسلامی مطرح است؛ انقلاب اسلامی باید الگو و راهگشا برای تمام دنیا آن هم با هم‌افزایی و با برنامه مشخص باشد.

انتهای پیام/ 231

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار