وزیر کشور:

توسعه و پیشرفت، موتور محرکه نخبگی است

رحمانی فضلی موتور محرکه نخبگی را باعث توسعه و پیشرفت دانست و بیان داشت: اگر شهرستان ها حضور حداکثری و گردآوری نخبگان در قالب الگوهای معین را فراهم سازند می توانند از تجربه و دانش و حتی دسترسی های فراشهرستانی نخبگان خویش در جهت ارتقاء بهره ببرند.
کد خبر: ۲۸۴۹۰
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۷ - 20September 2014

توسعه و پیشرفت، موتور محرکه نخبگی است

به گزارش گروه اخبارداخلی دفاع پرس به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، عبدالرضا رحمانی فضلی  وزیر کشور با صدور یک پیام، ضمن تبیین اصول راهبردی توسعه متوازن منطقه ای، اقدام ارزنده مدیران و نخبگان شهرستان شیروان برای برگزاری اولین همایش فرهیختگان این شهرستان را مورد تقدی قرار داد و بر حمایت وزارت کشور از اقداماتی از این دست در سراسر کشور تاکید کرد.

 وزیر کشور در این پیام به فرهیختگان شهرستان شیروان، تحقق توسعه متوازن و خدمت واقعی به ملت شریف ایران را در گرو ارج نهادن به اعتدال، مشارکت جمعی نخبگان، سلامت و پذیرش حمایت مردمی دانست.

رحمانی فضلی در این پیام با برشمردن پنج اصل راهبردی در توسعه متوازن منطقه ای توسعه متوازن هر شهرستان را در گرو توجه خاص الگوی توسعه و پیشرفت به سطوح راهبردی توازن برشمرد، توازن از حیث جغرافیائی برای پوشش گستره کلان شهرستان و توازن از حیث ابعاد که مستلزم توجه به شبکه تعاملی فرهنگ، اقتصاد و محیط زیست، سیاست و فن آوری برای پیشگیری از بروز آفات توسعه نامتوازن است.

رحمانی فضلی  در بیان اصل دوم تأکید کرد: توسعه و پیشرفت نیازمند موتور محرکه نخبگی است. اگر شهرستان ها حضور حداکثری و گردآوری نخبگان در قالب الگوهای معین را فراهم سازند می توانند از تجربه و دانش و حتی دسترسی های فراشهرستانی نخبگان خویش در جهت ارتقاء بهره ببرند.

وی  با اشاره بر توجه به منابع بومی به عنوان ضرورت توسعه هر شهرستان خاطر نشان کرد: اگر موتور محرکه توسعه، اندیشه نخبگی باشد باید تأکید نمود که انرژی توسعه و پیشرفت از ناحیه صاحبان منابع محلی و بومی حاصل می آید.

وزیر کشوراظهار داشت: باید با سازو کاری منطقی بین نخبگان فکری و صاحبان سرمایه در شهرستان ها ارتباط برقرار نمود.

رحمانی فضلی  با اشاره به بنیاد اجتماعی پیشرفت و توسعه، از جهت گیری مؤثر فرهنگ عمومی و چگونگی نقش آفرینی آن به عنوان اصل چهارم راهبردی در توسعه متوازن منطقه ای، بیان کرد: اگر دغدغه توسعه و پیشرفت به خواستی عمومی تبدیل نشود و مردم برای تحقق آن وارد عرصه نگردند، هر تلاشی در این مسیر ناکام و یا کم تأثیر خواهد بود.

وی  پس از اشاره به نقش مدیریت کارآمد به عنوان پنجمین اصل راهبردی در مدیریت متوازن شهرستان ها افزود:  تجربه نشان داده است منابع اندک با مدیریت مؤثر، نتایج مثبت بسیار بیشتری داشته اند تا منابع زیادی که در اختیار مدیران غیر کارآمد بوده است.

وزیر کشور در بخش  دیگر از این پیام با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید با تمسک به فرمایشات مقام معظم رهبری و سیاست های کلان ابلاغی، راهبرد و برنامه ای متوازن را در دستور کار دارد که با نظارت مستمر رئیس جمهور در حال اجرائی شدن است، تأکید کرد: نتیجه برنامه مدبرانه دولت تولید آرامش در جامعه و تقویت امید به آینده است.

رحمانی فضلی  در پایان این پیام از همایش هایی نظیر همایش فرهیختگان شیروان به عنوان یک اقدام مثبت ملی و نه یک وظیفه صرفاً محلی یاد کرده و از حمایت وزارت کشور از اقداماتی از این دست بواسطه نقش مستقیم و بعلاوه الگو ساز آن در سراسر کشور خبر داده است.

گفتنی است متن کامل این پیام منتشر خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار