سردار مقیمی در جمع خبرنگاران:

مباحث مطرح شده درخصوص پرونده ایرانشهر مورد تایید نیست

رئیس پلیس آگاهی ناجا با اشاره به اینکه پرونده ایرانشهر تحت رسیدگی است و ما مسلط به پرونده هستیم، گفت: آنچه را که در فضای مجازی به شکل کنونی مطرح می‌شود، تایید نمی‌کنیم.
کد خبر: ۲۹۶۳۰۷
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۴ - 20June 2018

آنچه در فضای مجازی درخصوص پرونده ایرانشهر مطرح است را تایید نمی‌کنیم/ افزایش 12 درصدی کشفیات پلیس آگاهی ناجا در ۳ ماه نخست امسالبه گزارش خبرنگار اجتماعی دفاع پرس، سردار محمدرضا مقیمی رئیس پلیس آگاهی ناجا در حاشیه همایش سراسری رؤسای پلیس آگاهی استان‌های سراسر کشور در جمع خبرنگاران درخصوص پرونده ایرانشهر اظهار داشت: پرونده در دست اقدام است و حوزه قضایی به آن رسیدگی می‌کند، صحبت کردن در آن خصوص به صلاح نیست.

رئیس پلیس آگاهی ناجا تصریح کرد: پرونده تحت رسیدگی است و ما مسلط به پرونده هستیم و باید گفت آن‌چه را که در فضای مجازی به این شکل مطرح می‌شود، تایید نمی‌کنیم.

وی گفت: باید برای همه موضوعات مستند قانونی داشته باشیم و تا مستند قانونی وجود نداشته باشد نمی‌توانیم جرمی را به شخصی منتسب کنیم.

این مقام ارشد آگاهی ناجا اعلام کرد: شاید فردی در فضایی قرار بگیرد و با توجه به فضا اقرار کرده و حتی صحنه جرم را بازسازی کند و به زندان منتقل شود و بعد هم مجرم اصلی دستگیر شود؛ اینکه چه انگیزه‌ای وجود داشته متفاوت است شاید به شهرت علاقه داشته باشد.

سردار مقیمی ادامه داد: خیلی از موضوعاتی که عنوان می‌شود تفاهم و تعامل دوطرفه بوده است؛ اما آخرین مورد با آدم‌ربایی به شکایت منجر شد.

رئیس پلیس آگاهی ناجا به ماموریت‌های این پلیس در سال گذشته پرداخت و گفت: سال گذشته یکی از مشکلات ما در انتخابات بود چرا که وقوعات جرائم افزایش یافت و این چالش بوجود آمد و منجر به آن شد که ماموران ما با سخت‌کوشی و طرح عملیاتی مضاعف سعی کنند خود را به تعهداتشان برسانند.

وی به آمار سه ماهه امسال اشاره و تصریح کرد: سرقت منزل از جمله مواردی است که ما را شدیدا اذیت می‌کند؛ چرا که با توجه به تمام تذکراتی که پلیس به مردم اعلام کرده است؛ منازل تبدیل به خزانه‌های بانک‌ها شده و اگر تا قبل از این سرقت‌های منازل رقم جزئی به همراه داشت هم‌اکنون به دلیل آن‌که مردم ارز و طلا را در منزل نگه‌می‌دارند سرقت‌های منازل از لوازم به سمت نقدینگی رفته است.

سردار مقیمی گفت: مردم بعد از سرقت منزل عنوان می‌کنند که سارق طلایاب داشته است در صورتی که این‌طور نیست و آن‌ها طلا و ارزشان را در جا‌های بسیار راحت پنهان می‌کنند مثلا در کشوی میز توالت یا اتاق خواب؛ از مردم درخواست می‌کنم که نقدینگی و طلا و ارز خود را در منزل نگه ندارند و از صندوق امانات برای نگهداری آن‌ها بهره برند.

این مقام ارشد آگاهی ناجا اعلام کرد: در سه ماهه امسال 11 درصد کشفیات سرقت منزل افزایش داشته؛ اما چون موارد سرقت شده از منازل نقدینگی بوده است برگرداندن اموال مسروقه به مال باختگان مشکل است، چرا که سارقان تمام و بخشی از آن را مصرف کرده‌اند.

رئیس پلیس آگاهی ناجا با بیان این مطلب که سرقت اتومبیل 6.5 درصد کاهش یافته است، اظهار داشت: بطور کلی در سرقت‌های مهم 11 درصد و در سرقت‌های خرد 13 درصد افزایش کشفیات داشته‌ایم.

سردار مقیمی با بیان پیک سرقت در کشور قبل از غروب آفتاب تا 2 تا سه ساعت بعد از آن است، گفت: سارقان حرفه‌ای در حال شناسایی هستند و پیگیری برای دستگیری آن‌ها در حال انجام است.

رئیس پلیس آگاهی ناجا افزود: سرقت خودرو از سرقت‌های مادر ما است؛ چرا که سارقین با خودرو به دنبال جرائم دیگر هستند.

وی با بیان این‌‎که جرم جعل و کلاهبرداری تلفنی در حال گشترش است، افزود: علی‌رغم هشدار‌های لازم، اما باز هم مردم فریب می‌خورند و به راحتی از آن‌ها اخاذی می‌شود.

انتهای پیام/241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار