عیسی قاسم:

مشارکت در انتخابات بحرین تایید سیاست ظالمانه آل خلیفه است

رهبر معنوی انقلاب بحرین با صدور بیانیه‌ای بار دیگر انتخابات رژیم آل خلیفه را تحریم کرد و گفت: مشارکت در این انتخابات تایید سیاست ظالمانه آل خلیفه و سیاست عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی است.
کد خبر: ۵۵۵۴۶۴
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۰ - 12November 2022

«عیسی قاسم» مشارکت در انتخابات را تایید سیاست ظالمانه آل خلیفه دانستبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، شیخ «عیسی قاسم» رهبر معنوی انقلاب بحرین در خصوص انتخابات ساختگی رژیم آل خلیفه بیانیه‌ای صادر کرد.

شیخ عیسی قاسم اظهار داشت: «انتخابات آل خلیفه برای بحرینی‌ها یک آزمون است و مشارکت فعال در آن به معنای شکست در این آزمون خواهد بود».

رهبر معنوی انقلاب بحرین اعلام کرد که مسئولیت بحرینی‌ها تحریم انتخابات ساختگی آل خلیفه است و مشارکت در آن خیانت است».

وی در ادامه افزود: پارلمان‌ها ایجاد شده‌اند که به ملت خدمت کنند، نه به رژیم‌ها. پارلمان‌هایی که به ملت‌ها خدمت نمی‌کنند، به فاجعه تبدیل می‌شوند. افراد شایسته در انتخابات آل خلیفه کنار گذاشته شدند؛ بنابراین پارلمان فاقد افراد شایسته و وفادار است.

رهبر معنوی انقلاب بحرین تاکید کرد: «رای دهندگان در انتخابات آل خلیفه ارتش و نیرو‌های امنیتی و بیگانگانی که تابعیت بحرینی دریافت کردند، هستند. کسانی که منافع میهن، ملت و دین برایشان مهم است، باید بدانند که مجلس آتی با فعلی هیچ تفاوتی نخواهد داشت».

وی تاکید کرد: رژیم بحرین ۹۴ هزار نفر را از حق رای محروم کرده است. نامزدی در انتخابات و یا رای دادن به معنای تایید سیاست عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی و تایید تداوم وضعیت ناهنجار سیاسی در نظام آل خلیفه است.

شیخ عیسی قاسم تصریح کرد که مجلس آتی فاقد صلاحیت است که سخن حق و درست در این مجلس جایی ندارد و کسانی که به مشارکت در انتخابات دعوت می‌کنند، در واقع از هواداران رژیم آل خلیفه هستند. حامیان عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در انتخابات رژیم آل خلیفه شرکت می‌کنند و این مرکز را در سرزمین فلسطین اشغالی برای انتخابات افتتاح کرده است.

پیش از این آیت الله شیخ «عیسی احمد قاسم» رهبر معنوی انقلاب بحرین در صفحه توئیتر خود نوشت: «تقویت دموکراسی در انتخاباتی که در اصل برای از بین بردن آن تدارک دیده شده، معنا ندارد. انتخاباتی که در‌های آن به روی کسانی که به دنبال دموکراسی هستند بسته شده است».

از سوی دیگر روز جمعه ۱۱ نوامبر ۲۰۲۲، ملت چندین شهر در بحرین با برگزاری تظاهراتی انتخابات پارلمانی ساختگی رژیم آل خلیفه را محکوم کردند.

معترضان بحرینی در «ابوصبیع» و «الشاخوره» با سر دادن شعار‌هایی بر تحریم و عدم مشارکت در انتخابات آل خلیفه تاکید کردند.

معترضان پلاکار‌هایی با شعار‌های آزادی زندانیان سیاسی در دست داشتند و علیه انتخابات فرمایشی آل خلیفه نیز شعار سر دادند.

ملت معترض بحرین همچنین تصاویر رهبران مخالف و فعالان مدنی زندانی در زندان‌های رژیم بحرین را در دست داشتند و با حرکت در خیابان‌ها بار دیگر مخالفت‌های خود را با سیاست‌های آل خلیفه ابراز داشتند.

سازمان عفو بین الملل در آخرین گزارش خود درباره انتخابات بحرین تاکید کرد که این انتخابات در فضایی مملوء از سرکوب سیاسی برگزار می‌شود.

اخیرا نیرو‌های معارض بحرین نیز با صدور بیانیه‌ای انتخابات جعلی و ساختگی رژیم آل خلیفه را تحریم و از طرح سیاسی جدیدی رونمایی کردند.

رژیم آل‌خلیفه که با سرکوب گسترده مخالفان و ایجاد خفقان سیاسی، با برگزاری انتخابات فرمایشی قصد دارد چهره‌ای دموکراتیک از خود در جهان به نمایش بگذارد.

انتخابات پارلمانی و شورای شهر بحرین قرار است امروز ۱۲ نوامبر (شنبه ۲۱ آبان ماه) برگزار شود تا بار دیگر نمایندگان انتخاب شده از سوی حکومت، سیاست‌های رژیم را اجرایی کنند. انتخاباتی که سازمان‌های حقوق بشری هم آن را به رسمیت نمی‌شناسند و بر این باورند که این انتخابات از پیش تعیین شده است و آرای مردمی هیچ تاثیری در نتایج آن ندارد. این انتخابات در شرایطی برگزار می‌شود که فضای باز سیاسی در این کشور وجود ندارد و آل‌خلیفه نیز هیچ نرمشی در برابر خواست مردم برای اصلاح امور کشور نشان نداده است.

انحصار تمام قدرت در دست پادشاه درحالی است که مردم بحرین در سال‌های اخیر بار‌ها خواستار تغییر قانون اساسی این کشور شده‌اند، اما از آنجا که شخص پادشاه تنها تصمیم گیرنده است، هیچگاه با این درخواست موافقت نکرده است، زیرا با تغییر قانون اساسی که خواست ملت است، قدرت پادشاه و آل‌خلیفه در همه امور داخلی باید کاهش یابد که این برخلاف خواست پادشاه است.

فراخوان‌های مردمی و حزبی برای تحریم انتخابات پارلمانی بحرین با توجه به رویکرد حکومت آل خلیفه و اتخاذ سیاست طرد کردن و ممنوعیت سیاسی در این کشور، در حال افزایش است.

گروه‌های مخالف رژیم آل خلیفه از تمام مردم بحرین از شیعه گرفته تا سنی و پیروان سایر ادیان و مذاهب و همچنین تمام گروه‌ها و اصناف خواسته‌اند تا برای دفاع از منافع ملی و مقابله با فساد، یهودی‌سازی و حمله به هویت ملی، این انتخابات را تحریم کنند. چراکه حمایت از آینده کشور و ملت با این انتخابات هدف قرار گرفته است.

بحرین از ۱۴ فوریه ۲۰۱۱ تاکنون شاهد تقابل نظام آل خلیفه با مردم است. مردم که در ابتدا مطالبات مدنی و اصلاح‌طلبانه داشتند توسط رژیم آل خلیفه و با حمایت آل سعود و دخالت نظامی آشکار آن سرکوب شدند و رهبران سیاسی و مذهبی نیز یا به احکام طولانی‌مدت حبس و سلب تابعیت و یا به تبعید از بحرین محکوم شده‌اند.

این انتخابات از پیش تعیین شده است و آرای مردمی هیچ تاثیری در نتایج آن ندارد. این انتخابات در شرایطی برگزار می‌شود که فضای باز سیاسی در این کشور وجود ندارد و آل‌خلیفه نیز هیچ نرمشی در برابر خواست مردم برای اصلاح امور کشور نشان نداده است.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار