عضو شورای مرکز جنبش حزب‌الله لبنان:

وحدت گروه‌های مقاومت کابوس رژیم صهیونیستی است

شیخ «نبیل قاووق» تأکید کرد که وحدت میادین بین گروه‌های مقاومت، یک حقیقت موجود و کابوس واقعی است که خواب را از چشم سران رژیم صهیونیستی ربوده است.
کد خبر: ۵۹۲۲۸۲
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۹ - 27May 2023

شیخ «نبیل قاووق»به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، شیخ «نبیل قاووق» عضو شورای مرکز جنبش حزب الله لبنان بعد از ظهر امروز (شنبه) تأکید کرد که این جنبش، دژ مستحکمی برای حراست از مرزها، منافع و حقوق مردم لبنان است.

پایگاه خبری النشره به نقل از قاووق گزارش داد، حزب الله در حالی که برای آزادسازی الجلیل، رزمایش برگزار می‌کند، دشمن صهیونیستی هم مانور برگزار خواهد کرد؛ ولی این اقدام صهیونیست‌ها، نشانگر ضعف، ترس، سرشکستگی و افزایش نگرانی در میان شهرک‌نشینان اسرائیلی است.

وی با بیان اینکه حزب الله در بهترین شرایط دوران خود قرار دارد و دشمن صهیونیستی در بدترین دوران، تصریح کرد که وحدت میادین بین گروه‌های مقاومت، یک حقیقت موجود و کابوس واقعی است که خواب را از چشم سران صهیونیست ربوده است.

راهبرد وحدت میادین بین گروه‌های مقاومت باعث وحشت مسئولان صهیونیست شده است؛ به نحوی که «آهارون هالیوا» فرمانده دستگاه اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی (امان) دوم خردادماه جاری مدعی شد که «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان با طرح چنین مسائلی، در آستانه ارتکاب یک اشتباه راهبردی است که منجر به آتش زدن منطقه و گشودن جبهه‌های متعدد علیه اسرائیل خواهد شد.

دبیرکل حزب الله شامگاه پنجشنبه گذشته هم در جریان سخنرانی به‌مناسبت سالروز آزادسازی جنوب لبنان از اشغال رژیم صهیونیستی، مسئولان این رژیم را به جنگ بزرگ گروه‌های مقاومت با این رژیم تهدید و تأکید کرد که هر گونه حمله‌ای که از سوی تل‌آویو به ایران، سوریه، لبنان یا یمن صورت گیرد، موجب انفجار در منطقه خواهد شد.

قاووق با تأکید بر اینکه، توانمندی‌های این جنبش باعث می‌شود که دشمن صهیونیستی پیش از اینکه به فکر جنگ با لبنان باشد، هزاران بار به خود بلرزد، درباره مسائل داخلی لبنان خاطرنشان کرد: ما در زمینه انتخاب رئیس جهور، آمادگی خود را برای گفت‌وگو و توافق اعلام کرده‌ایم؛ ولی طرف مقابل، مانع اصلی است؛ زیرا خواستار درگیری است، نه توافق.

این مقام حزب الله همچنین تأکید کرد: حزب الله، پرچم گفت‌وگو و توافق را برافراشته است، ولی آنان پرچم مقابله و چالش را بالا برده‌اند. آنان مخالف گفت‌وگو هستند؛ زیرا هیچ‌گونه توافق بین مردم لبنان را نمی‌خواهند و اسیر توهمات هستند.

لبنان از هشتم آبان سال گذشته در پی پایان دوره ریاست‌جمهوری میشل عون، تاکنون با خلأ ریاست جمهوری مواجه بوده و پارلمان این کشور با وجود برگزاری چندین جلسه، هنوز موفق به انتخاب رئیس‌جمهوری توافقی نشده است.

در چنین فضایی، از اواخر آذرماه سال گذشته، منابع رسانه‌ای زمزمه‌های معرفی فرمانده ارتش لبنان به‌عنوان گزینه توافقی برای تصدی پست ریاست‌جمهوری را آغاز کردند و این گمانه‌زنی با سفر ژنرال جوزف عون به دوحه در آن زمان قوت گرفت.

انتهای پیام/ 200

نظر شما
پربیننده ها