نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی:

هدف کانون‌های قدرت و ثروت، تبدیل شهر امام رضا (ع) به یک منطقه تفریحی است

آیت‌الله «علم‌الهدی» گفت: برخی از سرمایه‌گزاران مافیای قدرت و ثروت هم بوده‌اند که طرح‌های رنگارنگ برای ساخت مجموعه‌های تفریحی ارائه می‌کردند تا به قول خودشان، هویت مشهد را از پایتخت فرهنگی جهان اسلام به یک شهر توریستی و کانون تفریح و سرگرمی تبدیل کنند.
کد خبر: ۶۱۰۱۵۱
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۱ - 15August 2023

هدف کانون‌های قدرت و ثروت، تبدیل شهر امام رضا (ع) به یک منطقه تفریحی است به گزارش دفاع‌پرس از مشهد، آیت‌الله «سید احمد علم‌الهدی» در دیدار با حجت‌الاسلام «رضا رمضانی گیلانی» دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) که با حضور جمعی از معاونان وی در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد، اظهار داشت: این یک مزیت بزرگ برای شیعیان ایران و اقصی نقاط جهان است که مرجعیت واحدی داشته باشند و یک نهاد حقوقی همچون مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) بتواند در جنبه‌های مختلف فکری و معرفتی، اندیشه تشیع را در جهان گسترش بدهد و آن را بیش از پیش فراگیر کند.

وی افزود: آغاز به کار دفتر مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) در مشهدالرضا (ع) هم یک فرصت فرهنگی مهم است که با توجه به ظرفیت‌های ذاتی شهر امام رضا (ع)، زمینه اثرگذاری برای فعالیت‌های مجمع را دوچندان می‌کند.

امام‌جمعه مشهد خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰، مشهدالرضا (ع) بیش از ۷ میلیون زائر خارجی داشت و امسال این پیش‌بینی وجود دارد که شمار زائران خارجی به ۱۰ میلیون نفر برسد. این شمار از زائران خارجی که عمدتاً عرب‌زبان هم هستند، ظرفیت بسیار مطلوبی را فراهم می‌کنند که براساس آن بتوان زمینه آشنایی بیشتر آن‌ها با معارف اهل‌بیت (ع) و به‌خصوص امام رضا (ع) را فراهم کرد تا هر زائر به سفیر نشر این آموزه‌ها و البته میزبانی حسنه مردم مشهد تبدیل شود.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: در این بین البته برخی از سرمایه‌گذاران مافیای قدرت و ثروت هم آمدند و طرح‌های رنگارنگ برای ساخت مجموعه‌های تفریحی ارائه کردند تا به قول خودشان، هویت مشهد را از پایتخت فرهنگی جهان اسلام به یک شهر توریستی و کانون تفریح و سرگرمی تبدیل کنند اما بنده مخالف اصلی این طرح‌ها هستم و باور دارم که توسعه مشهدالرضا (ع) باید از طریق یک جریان سالم و اخلاقی صورت بگیرد.

علم‌الهدی تأکید کرد: اینجاست که کانون‌های فرهنگی و تبلیغی همچون مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) می‌توانند به صحنه بیایند و در عرصه مدیریت زائران خارجی از لحظه ورود آن‌ها به مشهدالرضا (ع) تا زمان بدرقه آن‌ها برای بازگشت، نقش‌آفرینی فعال داشته باشند.

مشهد، قطب فکری و فرهنگی جهان اسلام

حجت‌الاسلام رمضانی نیز در این دیدار با بیان اینکه مشهدالرضا (ع) بدون‌ شک یکی از قطب‎های فکری و فرهنگی جهان اسلام و تشیع است، تصریح کرد: علی ابن موسی‌الرضا (ع) در سیره خود به‌عنوان یک شخصیت تعاملی با سایر ادیان و مذاهب مشهور بوده و از این منظر، می‌توان از منطق و استدلال امام هشتم در جلسات مناظره استفاده کرد.

وی تأکید کرد: هم‌اکنون مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) با ۱۳۰ کشور جهان مرتبط است. خبرگزاری ابنا وابسته به مجمع، هم‌اکنون به ۲۷ زبان فعالیت می‌کند و دایرة‌المعارف مجازی به نام «ویکی شیعه» نیز به ۲۲ زبان زنده دنیا، روزانه بیش از ۴۰۰ هزار بازدیدکننده دارد و این آمار در ماه مبارک رمضان به ۷۰۰ هزار بازدید نیز می‌رسد. به‌موازات این، شبکه بین‌المللی ثقلین هم به زبان عربی از همه کشورهای اسلامی مخاطب دارد و دانشگاه مجمع نیز با ۷۲ هزار متر زیربنای آموزشی، در ۲۲ رشته تحصیلی میزبان دانشجویانی از ۲۹ ملیت مختلف است.

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) با بیان اینکه در حال حاضر، بیش از سه هزار مبلّغ مذهبی با مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) تعامل و ارتباط دارند، گفت: مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) در همه کشورهای اسلامی، از ظرفیت مبلغان آموزش‌دیده‌ای استفاده می‌کند که ناشر مکتب ائمه اطهار (ع) هستند و در یک نمونه، شمار مبلغان کشور عراق اخیراً به ۶۰۰ نفر افزایش یافته است. بر همین اساس، افتتاح دفتر نمایندگی مجمع در مشهدالرضا (ع) می‌تواند به انسجام بیشتر این شبکه و ترویج معارف رضوی در بین مذاهب مختلف اسلامی کمک کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار