به گزارش دفاع پرس از خوزستان، گردهمایی مداحان و شاعران شمال خوزستان در حسینیه گلزار شهدا دزفول با حضور مداحان و شاعران شهرستانهای دزفول، اندیمشک، شوشتر، گتوند، شوش و شهر صفی آباد برگزار شد.
محمدرضا سنگری محقق عاشورایی سخنران این برنامه بود که به بررسی ویژگیهای یک مداح خوب پرداخت و مهمترین خصیصههای اخلاقی و روحانی مداحان را برشمرد.
ذاکر اهل بیت محمد الیاسی در پایان برنامه به نوحه خوانی در شهادت امام محمد باقر.ع. پرداخت و مراسم با عزاداری حضار به مناسبت شهادت پنجمین اختر آسمان امامت و ولایت به پایان رسید.
در این برنامه که نماینده فرهنگی بنیاد حفظ آثار خوزستان نیز حضور داشتند از مداحان پیشکسوت شهرستانهای شمال خوزستان دزفول، اندیمشک، شوش، شوشتر، گتوند و شهر صفی آباد تجلیل به عمل آمد که در این بین، از کربلایی علی دامچین ذاکر با اخلاص شهر صفی آباد نیز تقدیر شد.
انتهای پیام/