فرمانده گرداه‌های قسام:

عید ما با آزادی فلسطین و مسجد الاقصی کامل می‌شود

یکی از فرماندهان گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» گفت: عید ملت فلسطین با آزادی سازی فلسطین و مسجد الاقصی از لوث اشغالگری دشمن صهیونیستی کامل خواهد شد.
کد خبر: ۱۰۰۲۹۵
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۶ - 11September 2016

عید ما با آزادی فلسطین و مسجد الاقصی کامل می‌شود

به گزارش گروه بین الملل دفاع پرس، یکی از فرماندهان گردانهای قسام در جریان رژه نظامی مبارزان این گردانها در اردوگاه ساحلی در غرب غزه تصریح کرد: ملت فلسطین به نیابت از امت اسلام بهترین فرزندان خود را در راه دفاع از معراجگاه نبی اکرم (ص) فدا کردهاست.

مرکز اطلاع رسانی فلسطین گزارش داد که در این رژه نظامی هزاران نفر از مبارزان گردانهای قسام شرکت داشتند و به مناسبت فرا رسیدن عید قربان فریاد الله اکبر سردادند.

این فرمانده قسام افزود: ملت فلسطین در شرایطی که امت اسلام در حال قربانی کردن به مناسبت عید قربان است، همچنان نبرد و مبارزاتی قهرمانانه از خود در کرانه باختری، قدس و نوار غزه به نمایش میگذارد.

وی همچنین تصریح کرد: ملت فلسطین با جهاد و مقاومت در برابر رژیم غاصب صهیونیستی به خاری در چشمان نازیهای معاصر تبدیل شدهاست و بدین گونه با خون پاک خود ذلت و خواری که بر امت اسلام آمدهاست را از بین میبرد.

این فرمانده قسام اظهار داشت: مقاومت فلسطین در غزه همچنان به آماده سازی خود برای نبرد با دشمن ادامه میدهد و همزمان چشم به قدس دوختهاست و اکنون مقاومت قادر است که هر تجاوز دشمن را به مراتب سختتر پاسخ دهد و دستانی که قصد تعرض به این ملت را داشته باشند، قطع کند.

وی تصریح کرد: جانفشانی در راه دفاع از فلسطین و مقدسات آن اکنون به پدیدهای اجتماعی تبدیل شده و تنها محصور در جوانان نیست بلکه عموم ملت فلسطین حامی و همسو با گزینه مقاومت هستند.

این فرمانده قسام در پایان اظهار داشت: مقاومت فلسطین همچنان نسبت به خون شهدا وفادار بوده و به مسیر خود تا آزادی مسجد الاقصی یا شهادت ادامه میدهد.

انتهای پیام/ 411

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار