سردار مجیدی عنوان کرد

اجرای طرح پایش سلامت نیروهای ناجا بر اساس یگان‌های خدمتی/ اجرای پایلوت میدانی "طرح باکتری مین‌یاب" تا پایان امسال

رئیس بهداری کل نیروی انتظامی گفت: طرح پایش سلامت نیروها بر اساس یگان‌های خدمتی به صورت 4 ساله، 2 ساله و یک ساله اجرا و در این طرح معاینات عمومی و آزمایش‌های تخصصی انجام می‌شود.
کد خبر: ۱۰۰۳۵
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۷ - 22January 2014

اجرای طرح پایش سلامت نیروهای ناجا بر اساس یگان‌های خدمتی/ اجرای پایلوت میدانی

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، سردار"علی مجیدی" رییس بهداری نیروی انتظامی کشور در بیستمین همایش سراسری مدیران بهداری ناجا، تقویت "بهداری رزم، روز آمدی و کار آمدی، حفظ و سلامت کارکنان" را شعار امسال بهداری نیروی انتظامی عنوان کرد.

وی با بیان اینکه در 9 ماهه امسال قریب 6 میلیون و 280 هزار خدمات درمانی در سراسر کشور به مراجعه کنندگان ارائه شده است، گفت: در سال گذشته ، 7 میلیون و 700 هزار خدمات درمانی ارائه شد؛ برآورد ما این است که امسال این میزان خدمات از مرز 8 میلیون نیز بگذرد .

به گفته رییس بهداری ناجا، بر اساس ارزیابیهای وزارت بهداشت، یکی از بیمارستانهای ناجا درجه یک عالی و بقیه مراکز درمانی نشان یک مثبت را دریافت کردهاند.

این مقام مسئول، به ساخت 2 بیمارستان در تبریز و کرمانشاه در سال گذشته و نیز افتتاح کلینیک فرماندهی انتظامی شرق تهران در هفته ناجا اشاره کرد.

مجیدی با تاکید بر افزایش نوع کمیت و کیفیت خدمات از سوی مراکز درمانی ناجا، خاطر نشان کرد: بر اساس ارزیابی های صورت گرفته، مراجعان مراکز درمانی ناجا از خدمات دریافتی، ابراز رضایت داشتند.

وی به هفتمین کنگره دندانپزشکی نیروهای مسلح به میزبانی ناجا اشاره کرد و گفت: بنا به اذعان برگزار کنندگان 6 دوره قبلی، هفتمین کنگره نیز به نحو مطلوب و خوبی برگزار شده است.

اجرای پایلوت میدانی "طرح باکتری مین یاب" تا پایان امسال


رئیس بهداری ناجا در بخش دیگری از سخنان خود از رونمایی باکتری مین یاب در هفته پژوهش به عنوان را یک دستاورد خوب برشمرد و گفت: حدود دو سال پژوهشگران بهداری ناجا، بر روی این پروژه تحقیقاتی کار کردند.

وی با بیان اینکه در جنگ تحمیلی نقاط وسیعی از مناطق جنگی در حصار میادین مین قرار گرفته که روشهای متعدد برای از بین بردن آن وجود دارد، گفت: از روشهای روز آمدی مانند آشکار سازی مواد منفجره استفاده کردیم؛ مراحل آزمایشی این طرح با وسعت کم و با موفقیت اجرا شده، اجرای پایلوت میدانی این طرح مستلزم ارائه یک میدان مین تعیین شده است تا طرح مذکور انجام شود که امیدواریم تا پایان امسال، به مرحله اجرا در بیاید.

به پلیسهای چاق، امتیازاتی تعلق نخواهد گرفت

مجیدی با اشاره به اجرای سنجش BMI (سنجش وزن کارکنان)، گفت: افرادی که در طول خدمت، دچار اضافه وزن می شوند براساس تاکید فرمانده ناجا باید وزن خود را کاهش دهند؛ این سنجش در بسیاری از ردهها اعم از مرزبانی، یگان ویژه و دانشگاه علوم انتظامی به اجرا در آمده و نتایج خوبی در این زمینه در بر داشته است.
 
وی افزود: در صورتی که افراد براساس این سنجش، وزن خود را کاهش ندهند، از برخی از امتیازات محروم خواهند شد؛ خوشبختانه در سالهای اخیر اضافه وزن ماموران کاهش یافته است.

وی با اعلام اینکه ورزش صبحگاهی اجباری است، تاکید کرد: کارکنان موظف هستند، هر روز یک ساعت و 30 دقیقه ورزش صبحگاهی انجام دهند و در صورتی که نیرویی دچار بیماری خاص باشد با نظر پزشک متخصص می تواند در ورزش صبحگاهی شرکت نکند.

اجرای طرح پایش سلامت نیروها براساس یگان های خدمتی

رییس بهداری ناجا با بیان این که نیروهای پلیس نیز از جامعه جدا نیستند و ممکن است دچار بیماری های روحی، روانی و اضافه وزن شوند، گفت: طرح پایش سلامت نیروها بر اساس یگان های خدمتی به صورت 4 ساله، 2 ساله و یک ساله اجرا می شود و در این طرح معاینات عمومی و آزمایش های تخصصی انجام می شود.

توزیع شیر در بین ماموران پلیس راهور

این مقام مسئول با اشاره به توزیع شیر در میان ماموران پلیس راهور، افزود: علاوه بر اجرای طرح سنجش سرب در میان نیروهای پلیس، شیر نیز به عنوان تغذیه و نه درمان آلودگی در میان این افراد توزیع می شود.

وی، "چرخش نیروها بین مناطق" را طرح دیگری برای ماموران راهور عنوان کرد و ادامه داد: این افراد با توجه به شرایط آلودگی هوا در سطح شهر به صورت دوره ای جابجا می شوند.

مجیدی درباره سامانه صدای پزشک گفت: سامانه صدای پزشک با شماره تلفن 165 برای کارکنان نیروی انتظامی و خانواده های آنها راه اندازی شده و این افراد می توانند به صورت 24 ساعته تماس بگیرند و از خدمات روانپزشک، روانشناس و پزشکان متخصص بهره مند شوند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در صورت تماس در خارج از ساعات اداری، کد رهگیری به تماس گیرنده داده شده و وی پس از 48 ساعت می تواند با ارائه این کد پاسخ سوال خود را دریافت کند.

رییس بهداری ناجا در خاتمه تصریح کرد: بدنبال این هستیم تا "صدای پزشک" را به صورت تلفن تصویری (تله مدیسن)، اجرایی کنیم البته این مستلزم آن است که پهنای باند از سوی مخابرات داده شود که مراحل آن در حال انجام است البته این طرح در همایش روسای درمانی نیروهای مسلح به صورت آزمایشی برگزار شد.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار