به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، محمدحسین مقیمی یکشنبه 28 شهریورماه در شورای اداری استان همدان با اشاره به اینکه مدیران شهرستانها خیلی از تصمیمات را نمیتوانستند اجرایی کنند، اظهار کرد: واگذاری 100 اختیار به مدیران استانی به تصویب رسیده است و این اجازه به مدیران داده شده که تصمیمات را اجرایی کنند.
قائم مقام وزیر کشور با بیان اینکه در بعضی از شاخصهای اجتماعی وضعیت خوبی نداریم، گفت: سازمان مدیریت امور اجتماعی در حال شکلگیری است.
وی اظهار کرد: اقدامات اثرگذاری که رشد منفی آسیبهای اجتماعی را به دنبال داشته است، گزارش داده خواهد شد که شورای اجتماعی و فرهنگی استان بر روی این موضوع باید فعال شوند.
مقیمی با اشاره به اینکه انتخابات سال گذشته با صیانت از آراء مردم و بیطرفی برگزار شد، تصریح کرد: در زمانیکه انتخابات مجلس شورای اسلامی آغاز شد، هزاران جلسه سیاسی و اجتماعی در کشور برگزار شد که تنها 9 جلسه به هم خورد.
وی با بیان اینکه نشاط سیاسی و اجتماعی در آرامش کامل انتخابات برگزار شد، افزود: تمامی فرمانداران و بخشداران و همه تلاش خود را به کار گرفتند تا انتخابات در صحت و آرامش کامل برگزار شد.
معاون وزیر کشور خاطرنشان کرد: موفقیت کشور در گرو عزم و اراده دولت و بهکارگیری همه امکانات است که یکسری از این امکانات به وسیله برجام ایجاد شده و برخی را باید خودمان ایجاد کنیم.
مقیمی با تأکید بر اینکه باید از شرایطی که برجام ایجاد کرده است، استفاده کنیم، گفت: باید از فرصت بهدست آمده پس از برجام استفاده کنیم تا رشد 8 درصدی ایجاد و عقبماندگیها جبران شود.
وی با بیان اینکه همه مکلفیم وقت و فرصت خود را صرف جبران عقبماندگی کشور کنیم، افزود: برای رسیدن به رشد 8 درصدی نیاز به سرمایهگذاری وسیع داریم و حجم سرمایهگذاری فعلی باید چند برابر شود.
وی بیان کرد: چه بخواهیم و چه نخواهیم دولت تکلیف خود را در برجام انجام داده و موانع برداشته شده به طوری که امروز شاهد این هستیم که فروش نفت به 2.5 میلیون بشکه رسیده است.
قائم مقام وزیر کشور تأکید کرد: اینکه صادرات و فروش نفت کشور از 800 هزار بشکه به 2.5 میلیون بشکه رسیده، همه از آثار برجام است، هرچند درست است که به اهدافی که به دنبال آن بودیم نرسیدهایم.
مقیمی گفت: در سند چشمانداز 20 ساله کشور باید سالانه 8 درصد رشد داشته باشیم که در بعضی از سالها موفق شدیم به این رشد برسیم اما آنچه بر ما تکلیف میشود کار و فعالیت بیشتر است و هردولتی باید خود را مقید به نزدیک شدن به اهداف سند چشمانداز کند.
وی خاطرنشان کرد: امروز رشد اقتصادی کشور به 4.4 درصد رسیده است و 3.6 درصد تا رسیدن به 8 درصد سند چشمانداز فاصله وجود دارد.
قائم مقام وزیر کشور افزود: در گذشته رشد منفی 6.8 درصدی را تجربه کردیم و این یعنی 14.7 درصد از هدف چشمانداز عقب هستیم، بنابراین باید علاوه براینکه عقبماندگی خود را جبران میکنیم، عقبماندگی گذشته را نیز جبران کنیم که این کار سختتر میشود.