«غلامعلی کویتی‌پور» در نشست رونمایی از موزیک‌ویدئوی «حریم»:

برای شهدای مدافع حرم رایگان می‌خوانم/ بی‌نهایت از مسئولان فرهنگی دلخورم!

خواننده معروف دوران دفاع مقدس گفت: تا به امروز هیچ‌گاه نان صدایم را نخورده‌ام و برای خواندن درباره شهدای مدافع حرم هیچ پولی دریافت نمی‌کنم.
کد خبر: ۱۰۱۶۷۷
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۸ - 21September 2016

برای شهدای مدافع حرم رایگان می‌خوانم/ بی‌نهایت از مسئولان فرهنگی دلخورم!

به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، مراسم رونمایی و نشست رسانهای موزیکویدئوی «حریم» صبح امروز با حضور «غلامعلی کویتیپور» خواننده معروف دوران دفاع مقدس، «بهنام صبوحی» آهنگساز، «محمود سراجی» دکلمهکننده، «مهران علوی» کارگردان و عوامل تولید موزیکویدئوی «حریم» در خبرگزاری مهر برگزار شد.

سراجی، آهنگساز این اثر در ابتدای مراسم با اشاره به اینکه این موزیکویدئو از مظلومیت شهدا میگوید، اظهار داشت: مظلومیت شهدای مدافع حرم از مظلومیت شهدای دفاع مقدس بیشتر است. مدافعان حرم در دورانی از حریم اسلام دفاع میکنند که مورد اساسیترین هجمهها و تبلیغات رسانهای دشمنان قرار داریم.

وی افزود: مدافعان حرم با بهترین ایده کیلومترها دورتر از مرزهای کشورمان در حال دفاع از وطن هستند؛ تا ما امروز با آرامش به زندگی خودمان بپردازیم. اگر در داخل کشور خودمان مقابل این دشمن ایستادگی میکردیم باید علاوه بر جوانانمان خانوادههایمان را نیز قربانی جنگ میکردیم و هزینههای زیادی متحمل میشدیم.

دکلمهکننده موزیکویدئوی حریم افزود: ما در کشورمان باید مسائل جزئی را کنار بگذاریم و به مسائل مهم بپردازیم. اگر در داخل کشور اتحاد داشته باشیم و مواظبت کنیم، دشمنان خارجی هیچ خطری برای ما نخواهند داشت.

صبوحی، آهنگساز این اثر در ادامه با اشاره به اولین همکاری خود با غلامعلی کویتیپور اظهار داشت: 23 سال پیش اولین تجربه همکاری با کویتیپور را در موسیقی  «کربلا» تجربه کردم. خوشحالم با کسی همکاری میکنم که دغدغه مذهبی و دینی دارد و معمولاً کارهایی را به یادگار میگذارد که برای مردم ماندگار میشود.

آهنگساز موزیکویدئوی حریم بیان کرد: «حریم» کاری بود که با افتخار آن را انجام دادیم؛ تا شاید در محیط پُر سر و صدای موسیقی حرفی زده باشیم؛ که به گوش برسد.

علوی، کارگردان موزیکویدئوی حریم در ادامه نشست با اشاره به کیفیت تصویربرداری کار گفت: تلاش کردیم تا فضای متفاوتی را از لحاظ تصویربرداری به نمایش بگذاریم و به همین منظور تمام تصویرها را با کیفیت و ابزارآلات سینمایی تصویربرداری کردیم.

وی افزود: گروه تصویربرداری این کار نگاه معنوی به پروژه داشتند و کمترین دستمزد را برای انجام تصویربرداری دریافت کردند. دستگاههای مختلف زیادی تولیدات ویدئو کلیپ دارند؛ اما بازدهی مناسبی ندارند؛ که علت بهرهوری کم از این کلیپها عدم استفاده از متخصصین فن در پروژه است.

کویتیپور در ادامه این نشست اظهار داشت: بعد از جنگ دغدغه داشتم برای باورهای دینی مردم کار کنم؛ اما بینهایت از مسئولان فرهنگی دلخورم؛ چون هیچگاه کسی با من تماس نگرفت، تا در این رابطه کاری صورت بگیرد. برخی از خوانندههای امروز پایبند به حفظ حریمها نیستند و به همین خاطر ملودیهایی را از ماهواره کپیبرداری میکنند. من توان و برنامههای زیادی برای موسیقی داشتم؛ اما کسی برای این فرهنگ دل نسوزاند.

وی با اشاره به مظلومیت شهدای مدافع حرم گفت: شهدای مدافع حرم را خیلی مظلومتر از شهدای دفاع مقدس میدانم. رزمندگان دوران دفاع مقدس با برنامههای خاص و در بین تجمع عظیم مردم به جبهه میرفتند و شهدایشان با عظمت تشییع میشدند و مردم برایشان از دل و جان مایه میگذاشتند؛ اما امروز دشمنان ما در تبلیغات رسانهها علیه شهدای مدافع حرم کار میکنند و آنها را طالب مال و پول معرفی میکنند.

خواننده موزیکویدئوی حریم در پاسخ به خبرسازیهای رسانهها درباره هزینه تولید آثار شهدای مدافع حرم گفت: تا به امروز هیچگاه نان صدایم را نخوردهام و برای خواندن درباره شهدای مدافع حرم هیچ پولی دریافت نمیکنم.

وی تصریح کرد: 30 سال پیش وقتی برای اولین بار صدای من از رسانه ملی پخش شد، دوستان نزدیک به من تبریک گفتند و من همان زمان از خدا خواستم تا ظرفیت و پایداری در این راه را به من عنایت کند و هیچوقت از مردم دور نشوم. زنگ صدای من در دوران دفاع مقدس به خاطر نفس شهدا بود.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار