سرلشکر صفوی:

حقایق دفاع مقدس به گونه‌ای منصفانه تدریس شود/ انتقاد از چاپ کتاب‌های خلاف واقع درباره جنگ

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با انتقاد از چاپ کتاب‌های غیر مستند و خلاف واقع در حوزه دفاع مقدس گفت: متأسفانه بعضا کتاب‌هایی چاپ می‌شود که در آن هم طرح‌ریزی عملیات‌ها و هم یگان‌های رزمی اشتباه ارائه شده است.
کد خبر: ۱۰۴۴۵
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۹ - 29January 2014

حقایق دفاع مقدس به گونه‌ای منصفانه تدریس شود/ انتقاد از چاپ کتاب‌های خلاف واقع درباره جنگ

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، سردار سرلشکر "سید یحیی صفوی" دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در بیست و ششمین دوره تربیت استاد درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس بر تدریس حقایق و واقعیات دفاع مقدس به گونهای منصفانه تأکید کرد.

صفوی که به منظور تشریح و تدریس عملیاتهای والفجر ۸ و کربلای ۵ در این دوره حضور یافته بود، با برشماری اهداف تدریس درس دفاع مقدس اظهار داشت: عمقبخشی و درک ابعاد نظامی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دوران دفاع مقدس و بیان حقایق به گونهای منصفانه و جلوگیری از تحریف واقعیات از مهمترین دلایل برگزاری این دورهها و تدریس درس آشنایی با دفاع مقدس است.

وی افزود: درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس بر نهادینه شدن فرهنگ جهاد و ایثار در جامعه تأکید دارد.

صفوی با انتقاد از چاپ کتابهای غیر مستند و خلاف واقع ادامه داد: متأسفانه بعضا کتابهایی چاپ میشود که در آن هم طرحریزی و فرماندهی عملیاتها و هم یگانهای رزمی و پشتیبانی رزمی در عملیاتها اشتباه ارائه شده است. باید حقایق و واقعیات دفاع مقدس و نقش یگانهای ارتش، سپاه، بسیج و جهاد سازندگی به طور منصفانه و مستند بیان شود.

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به حماسهآفرینیهای ارتش قهرمان در دوران دفاع مقدس، یاد و خاطره شهیدان سرافراز علی صیاد شیرازی، عباس بابایی و ۴۸ هزار شهید ارتش در دوران دفاع مقدس را گرامی داشت.

این عضو هیئت علمی دانشگاه در ادامه، هدف اساسی و غیر قابل تغییر هر حکومت و دولت ملتی را حفظ بقاء ملی، منافع و امنیت ملی، حفظ ارزشها و هویت ملی و پیشرفت، رفاه و آسایش ملت دانست و خاطرنشان کرد: جنگها شدیدترین عامل تهدید کننده اهداف فوق از جمله امنیت و منافع ملی است. جنگها ممکن است باعث اشغال، تجزیه و حتی سقوط نظام سیاسی کشورها شوند.

این استاد جغرافیای سیاسی و نظامی پس از تشریح اهداف، ابعاد و جزئیات عملیاتهای والفجر ۸ و کربلای ۵ در پایان به سوالات مربیان حاضر در دوره در سه مقطع پیش از جنگ، در طول هشت سال دفاع مقدس و پس از جنگ پاسخ گفت.

این دوره توسط پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس ستاد کل نیروهای مسلح از ۶ بهمن آغاز شده و تا ۱۱ بهمن نیز ادامه خواهد داشت و در آن اقشار مختلف اساتید دانشگاها، فرهنگیان، پاسداران قدیمی که همگی دارای تحصیلات دانشگاهی هستند، حضور دارند.

این مربیان پس از گذراندن این دوره توانمندسازی و کسب موفقیت در امتحانات مربوطه، با مدرک صادر شده از این پژوهشگاه میتوانند درس ۲ واحدی آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس را در مراکز آموزش عالی تدریس کنند.

نظر شما
پربیننده ها