جانشین سابق لشکر عملیاتی 25 کربلا:

امنیت ایران مدیون شهدا و همبستگی ملت همیشه در صحنه است

جانشین سابق لشکر عملیاتی 25 کربلا با اعلام اینکه ملت ایران را جوانان حفظ کردند، گفت: امروزه کشورهای همسایه در حال جنگ و درگیری هستند و ما این امنیت ایران را مدیون شهدا و همبستگی ملت همیشه در صحنه هستیم.
کد خبر: ۱۰۵۲۰۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۳ - 24September 2016

به گزارش دفاع پرس از مازندران، عین‌الله تبریزی جانشین سابق لشکر عملیاتی 25 کربلا در چهاردهمین یادواره شهدای روستای عزت‌الدین بخش گهرباران که با حضور خانواده معظم شهدا، مسئولان و مردم در مسجد جامع این روستا برگزار شد، اظهار داشت: یاد شهدای دفاع مقدس و 10 هزار و 400 شهید مازندران، شهدای مدافع حرم و پنج شهید این روستا را گرامی می‌داریم و امیدواریم بتوانیم ادامه ‌دهنده راه آنها باشیم.

وی با بیان اینکه حضور در یادواره شهدا به دعوت شهیدان والامقام است، افزود: به‌راستی که مقاومت شهدا در برابر متجاوزان و ابرقدرت‌ها مفهوم بارز جانفشانی و از خودگذشتگی برای ایجاد امنیت و آسایش مردم است.

جانشین سابق لشکر عملیاتی 25 کربلا با تأکید بر اینکه ملت ایران مدیون خون شهدا بوده و هست، تصریح کرد: امام خمینی(ره( فرمودند که 50 سال عبادت کردید و خدا قبول کند، یک روز هم یکی از وصیتنامه‌های شهدا را مطالعه و تفکر کنید.

یادگار هشت سال دفاع مقدس ادامه داد: هر برگی از خاطرات دفاع مقدس بیانگر گذشت، ایثار، مقاومت و... دلیرمردانی است که لحظه‌ای برای دفاع از خاک میهن در برابر دشمن تردید نداشتند.

تبریزی با بیان اینکه 28 سال از آتش‌بس ایران و عراق می‌گذرد، خاطرنشان کرد: برخی از فیلم‌هایی که در مورد جنگ و دفاع مقدس ساخته می‌شود آن‌گونه که باید نیست، زیرا در بیشتر مواقع ارتش بعث عراق را ضعیف جلوه می‌دهد.

وی یادآور شد: عراق بسیار قوی و قدرتند بود و ملت ایران در برابر همه ابرقدرت‌هایی که دولت عراق را حمایت می‌کرد، مقاومت و ایستادگی کردند.

جانشین سابق لشکر عملیاتی 25 کربلا با اشاره به اینکه بعد از هشت سال دفاع مقدس، صدام و حکومت عراق سه جنگ بزرگ به راه انداختند، تصریح کرد: کشورهای قدرتمند با سلاح‌های جنگی پیشرفته در اختیار صدام برای حمله به ایران بودند.

تبریزی با اعلام اینکه ملت ایران را جوانان حفظ کردند، افزود: امروزه کشورهای همسایه در حال جنگ و درگیری هستند و ما این امنیت ایران را مدیون شهدا و همبستگی ملت همیشه در صحنه هستیم.

وی با بیان اینکه گروهک‌های تکفیری به دنبال نابودی حرم اهل بیت (ع) هستند، گفت: فرزندان انقلاب اجازه برآورده شدن خواسته‌های آنها را نمی‌دهد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار