وی با اشاره به مشکلات کشاورزی کشور گفت: مغفول ماندن جایگاه بخش کشاورزی در برنامه ریزی کلان کشور، تضعیف جایگاه واقعی کشاورزی در کشور به علت در اولویت بالا نبودن کشاورزی در میان مسئولان دولتها، نبود آمار و اطلاعات دقیق در این بخش، کمبود آب و عدم ثبات بازار کشاورزی از جمله مشکلاتی هستند که در حوزه کشاورزی با آنها مواجه هستیم.
رئیس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی، سهم بسیج در رفع مشکلات کشاورزی را حائز اهمیت دانست و افزود: با بهره مندی از جمع کثیری از مهندسین کشاورزی و برنامههای علمی که سازمان در مقابله با این چالشها دارد، میتوانیم به طور کامل هم در زمینه علمی سازی کشاورزی و هم در زمینه اجرای کاداستر، هوشمندسازی کشاورزی، اجرای الگوی کشت و... به داد مشکلات این حوزه برسیم.
وی سپس با اشاره به اجرای طرح «بسیج همگام با کشاورز»، ادامه داد: براساس طرح «بسیج همگام با کشاورز»، این سازمان قصد دارد با استفاده از توانمندی و امکانات بسیج و بردن توانمندی لجستیکی آن در بین کشاورزان و نیز با استفاده از تجربیات کشاورزان نخبه، ضمن برگزاری جلسات ترویج و آموزش کشاورزی سعی دارد تا با کمک این عزیزان، بازدهی کشاورزی کشور را افزایش دهد.
دکتر جهانسوز در ادامه به تعداد بسیجیان این سازمان نیز اشاره کرد و بیان داشت: حدود دو سال و نیم است که سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی تشکیل شده و در این مدت با انجام تکالیفی را که سازمان بسیج نسبت به ساماندهی و جذب داوطلبان بسیجی درخواست کرده بود، انجام دادیم و طی آن موفق شدیم تاکنون نزدیک به چهل هزار نفر را در این سازمان جذب و سازماندهی کنیم.
وی تصریح کرد: کسانی که عضویت در بسیج مهندسین کشاورزی را پذیرفتهاند، عموماً از مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی و کشاورزان نمونه و خبره کشور هستند.
رییس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی همچنین گفت: حدود 170شهید گرانقدر مهندس و یا دانشجوی کشاورزی نیز شناسایی و اطلاعات آنها در کتاب و نرم افزار ستارگان درخشان آسمان گمنامی، همراه با زندگی نامه و وصیتنامهشان ثبت شده که از معروف ترین آنها میتوان به شهید «حسن باقری» اشاره کرد.
انتهای پیام/ 231