وی ادامه داد: اگر پای صحبتهای این خانوادهها بنشینید با وجود تمام مشکلاتی که تحمل میکنند، خدا را شاکر بوده و شکایتی بر زبان نمیآورند. در دوران دفاع مقدس گاهی پیش میآمد که یک خانم وقتی همسرش مجروح میشد، او را ترک میکرد و در مقابل خانمهایی هم بودند که پس از جانبازی با یک رزمنده ازدواج کرده و با افتخار و سربلندی از او نگهداری میکنند.
پاشاپور تصریح کرد: یکی از وظایف ما در این خصوص ارائه خدمات و روحیه دادن به این خانوادهها است. از این رو برگزاری مراسم و تقدیر از خانوادههای جانبازان را در دستور کار داریم.
جانشین سازمان ایثارگران نزاجا با اشاره به خدمات ارائه شده به جانبازان، بیان داشت: در مناسبتهای مختلف همچون سوم خرداد، شکست حصر آبادان، روز ارتش و هفته دفاع مقدس از جانبازان دعوت شده و تقدیر به عمل میآید. همچنین همه ساله مسابقاتی ورزشی مخصوص جانبازان برگزار میشود.
وی عنوان کرد: جانبازان میتوانند از امکانات تفریحی همچون استخر، زمین چمن و باشگاه نیروی زمینی ارتش استفاده کنند. از آنجایی که ساختمانهای ارتش بافت قدیمی دارد و مناسب حال جانبازان نیست، در نظر داریم طرح احداث اماکنی مناسب برای جانبازان در شمال کشور و مشهد مقدس را خدمت امیر پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش تقدیم کنیم.
پاشاپور ادامه داد: امیر پوردستان با دلسوزی که نسبت به مسائل خانواده شهدا و جانبازان دارند از من که مسئول مستقیم این امر هستم، پیگیری بیشتری دارند. از این رو یقین دارم که مانع اجرای طرح نخواهند نشد. البته طرح احداث مجتمع فرهنگی – ورزشی ایثار در حد طرح بیان شده و در صورت تایید متعاقبا اعلام خواهد شد.
جانشین سازمان ایثارگران نزاجا تصریح کرد: در خصوص استخدام فرزندان جانبازان نیز درصدی در نظر گرفته شده است و این دوستان به مراکز گزینش ارتش مراجعه کنند. همچنین برای سربازی نیز با توجه به درصد جانبازی پدر خانواده، به فرزند کسر خدمت تعلق میگیرد.
وی به تهیه فیلمی در خصوص خانواده جانبازان خبر داد و گفت: تهیه فیلمی در خصوص مشکلات و شرایط زندگی یک جانباز را در دستور کار داریم.
پاشاپور در پایان اظهار داشت: در رژه 29 فروردین (روز ارتش جمهوری اسلامی) که پیش از این 29 جانباز حضور داشتند، از سال جاری این تعداد افزایش یابد.
انتهای پیام/ 131