«حاج منصور نورایی» مداح پیشکسوت دوران دفاع مقدس در گفتوگو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس با اشاره به حدیث «كلّ يوم عاشورا و كلّ ارض كربلا» اظهار داشت: عاشورا سه پیام مهم داشت. امام حسین(ع) ابتدا فرمودند: «من برای اصلاح امت جدّم قیام کردم.» اصلاح زمانی صورت میگیرد که فساد جامعه را فراگرفته باشد؛ در این صورت وظیفه مومن و ولی خدا قیام و اعتراض نسبت به فساد است و برای از بین بردن فساد در جامعه باید قیام اصلاحطلبانه انجام داد.
وی افزود: دومین هدف امام(ع) احیای امر به معروف و نهی از منکر بود. یکی از معروفهای جامعه اسلامی که مهمترین اصل نیز به شمار میآید «عدالت» است که در دوران امام حسین(ع) کاملاً فراموش شده بود. باید کسی عدالت را معرفی میکرد و ظلمی که باعث نابودی آن میشد را آشکار میساخت. نهضت عاشورا ظلم را آشکار کرد و عدالت را به معنای تمام و کمال به جهانیان نشان داد. امام(ع) عدالتخواهی را به گونهای تببین کردند که انسانها تا آخر عالم به دنبال این معنا باشند و همه عدالت را به عنوان یک معروف بشناسند.
این مداح ادامه داد: کسی که نهضت امام حسین (ع) را فهمیده باشد طبیعتاً هر روز او عاشورا خواهد بود و هر مکانی که در آن قدم بگذارد کربلا است. محور عدالتخواهی و روح اعلام عدالت در روز عاشورا است. امام (ع) فرمودند: «من برای عدالتخواهی قیام کردم.» وقتی انسان بر محور عدالتخواهی قیام کند در هر کجای عالم حضور داشته باشد همانجا کربلا خواهد بود.
نورایی گفت: اگر جریان حامی داعش در منطقه را ببنیم خواهیم فهمید برنامهریزیهای استکبار که شامل آمریکا، اسرائیل و انگلیس و غرب است یک طرف و نقطه مقابل آن که جریان مقاومت تحت نظر جمهوری اسلامی است به دنبال عدالتخواهی است. این نشان میدهد عدالتخواهی زنده است چون جریان امام حسین (ع) زنده است.
وی درباره روضه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) نیز گفت: روضه امام حسین (ع) حاوی پیام اخلاقی، سیاسی، اجتماعی است. وقتی حضرت (ع) فرزندانش را به میدان میفرستد به ما میگوید ما حاضریم فرزندانمان را برای عدالتخواهی و امر به معروف قربانی کنیم. امروز این روضهها این تاثیرات را برجا گذاشته است. اگر روضههای اباعبدالله (ع) بی تاثیر بودن مدافعان حرم و شهدای 8 سال جنگ تحمیلی را نداشتیم.
این رزمنده دوران دفاع مقدس تاکید کرد: مادرانی که امروز فرزندانشان را برای دفاع از حرمین در عراق و سوریه راهی میکنند و میگویند فرزندم فدای رهبر و امام حسین (ع) به خاطر همین روضهها بوده است. روضه امام حسین (ع) آرام آرام تاثیرات خودش را بر نهاد مومنین میگذارد.
نورایی عنوان کرد: دستگاه سیدالهشدا (ع) به دنبال عدالتخواهی و احیای امر به معروف در عالم است. نباید اصل هدف گم شود. شاید برای تحقق این هدف لازم باشد روشها و ابزارها به روز شود اما هدف ما همان هدف حضرت سیدالشهدا (ع) است. نصب تابلوهای سیاه امام حسین (ع) تعظیم شعائر اسلامی است. کسانی در جرگه ایمان قرار میگیرند که این شعائر را تعظیم کنند. نفس اقامه محافل اعزای حضرت امام حسین (ع) بزرگداشت شعائر اسلامی است و نباید مردم اجازه تضعیف آن را بدهند.
وی ادامه داد: هیئت قابلیتهای زیادی دارد. اگر در هیئت نگاه مبتنی بر ولایت باشد و تمام حرکتها را از ولایت الگو بگیرند به اتحاد خواهند رسید. اگر ائتلاف فرقههای اسلامی زیر پرچم ولایت باشد دنیای ظلم را شکست خواهند داد. ولایت از ناحیه خداست و مربوط به تمام فرقهها میباشد. اگر ائتلافهای مومنین امروز شکست میخورد به خاطر عدم وجود ولایت در گروههاست.
این رزمنده دوران دفاع مقدس با اشاره به شایعهسازیهای اخیر در فضای مجازی درباره مداحان مطرح کشور گفت: اینکه یک ادعایی در فضای مجازی منتشر شود و هیچ ادله برای آن وجود نداشته باشد مشخص است با هدف تضعیف دستگاه اباعبدالله (ع) صورت گرفته است. امام خمینی (ره) فرمودند: «ما هر چه داریم از محرم و صفر است.» مداحان صف اول محرم و صفر هستند، پس دشمن میخواهد قداست مداحان را از بین ببرد تا دستگاه سیدالشهدا (ع) را تضعیف کنند.
نورایی خاطرنشان کرد: امروز ما در جامعه شاهد حقوقهای نجومی هستیم که در طول سال چندین میلیارد تومان از بیتالمال را به ناحق پایمال کرده و جریانی میخواهد این اتفاقات را نیز به مداحان منتسب کند که یک دروغ بزرگ است. دستهای پنهانی میخواهد نهضت امام حسین (ع) را تضعیف کند و چک دادن به مداحان را بهانه کرده است.
انتهای پیام/121