با بدرقه مسئولان و مردم صورت گرفت؛

اعزام 200 دانش آموز دختر از نوشهر و چالوس به اردوهای راهیان نور

200 دانش آموز دختر متوسطه دوم از شهرستان های نوشهر و چالوس شب گذشته با بدرقه مسئولان و مردم به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس در غرب کشور اعزام شدند.
کد خبر: ۱۰۸۷۲۹
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۱ - 17October 2016

به گزارش دفاع پرس از مازندران، در این کاروان راهیان نور 200 نفری از دانش آموزان دختر متوسطه دوم، 120 زائر از تمامی مدرسه های نوشهر و 80 زائر نیز از مدرسه های نهضت و فاطمه زهرا(س) چالوس حضور دارند.

راهیان نور نوشهری با سه دستگاه اتوبوس و دانش آموزان چالوسی با 2 اتوبوس به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس در غرب کشور اعزام شدند که در مدت چهار روز از این مناطق بازدید خواهند کرد.

نورالدین کوچ پیده رئیس آموزش و پرورش نوشهر در آئین بدرقه این زائران با اشاره به هجمه فرهنگی استکبار علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در قالب اردوهای راهیان نور نقش بسزایی در حفظ وحدت و یکپارچگی مردم و اشاعه فرهنگ عاشورایی دارد.

کوچ پیده افزود: توجه به اردوهای راهیان نور و استفاده از این ظرفیت فرهنگی از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

در سال گذشته 360 دانش آموز نوشهری که 240 نفر پسر و بقیه دختر بودند از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس در جنوب و غرب کشور بازدید کردند.

در سال گذشته پنج میلیون زائر ایرانی و خارجی از 37 کشور جهان در قالب اردوهای راهیان نور از مناطق عملیاتی دفاع مقدس در جنوب ، غرب و شمال غرب کشور دیدن کردند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار