معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار مازندران خبر داد؛

فعاليت 1059 كانون فرهنگي هنری در مساجد مازندران

معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار مازندران، گفت: از مجموع 1059 كانون مساجد استان، 665 كانون در روستاها و 394 كانون در شهرها فعاليت دارند و لازم است برنامه يي همه جانبه جهت ايجاد يك جوشش معنوي در مساجد تدوين، جمع بندي و به مرحله اجرا درآيد.
کد خبر: ۱۰۸۷۳۲
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۰ - 17October 2016

به گزارش دفاع پرس از مازندران، عليرضا يونسي رستمي، معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار مازندران در جلسه ستاد هماهنگي و نظارت بر كانون هاي فرهنگي، هنري مساجد استان، با اشاره به اين كه نيايش از عميق ترين و ظريف ترين نيازهاي فطري انسان است و در عين حال كه آرامش مي بخشد، در فعاليت هاي مغزي انسان نوعي شكفتگي و انبساط ايجاد مي كند، ياد آور شد: سعادت حقيقي و راستين انسان تنها در جهان معنا ممكن است و اجابت دعاي انسان از سوي خداوند سبحان در سايه نيايش تحقق مي پذيرد.

معاون استاندار، مسجد را از جمله پايه هاي مستحكم نظام سياسي، اجتماعي و فرهنگي دانست و تصريح كرد: بايد تلاش شود تا حضور در مساجد به ويژه شركت جوانان در نمازهاي جماعت و برنامه هاي مختلف مذهبي و فرهنگي در اين مكان مقدس چونان دوران انقلاب و دفاع مقدس اعتلا يابد.

وي، مسجد را مركز تبليغ و سنگر جهاد، عبادت، وحدت و معنويت دانست كه بايد با راهبري امام جماعت والاترين استفاده ها از فضاي آن صورت گيرد و خاطر نشان ساخت: تشكيل حلقه هاي معرفت از جوانان در مساجد به عنوان كانون گردهمايي مسلمين از جمله اقدامات موثر است و هيات امناء مساجد بايد با تدوين برنامه براي طبقات مختلف سني، حداكثر بهره گيري معنوي، مذهبي و فرهنگي را از اين فضاي روحاني به عمل آورند.

يونسي، خواستار هم افزايي همه نهادها و سازمان هاي فرهنگي مسئول، تشكل هاي مردم نهاد، پايگاه هاي مقاومت بسيج و آحاد مردم مومن، دانشگاهيان، علما، ائمه جماعات و صاحبان ايده و نظر در راستاي محتوا بخشي به برنامه هاي كانون مساجد شد و اظهار داشت: از مجموع 1059 كانون مساجد استان،  665 كانون در روستاها و  394 كانون در شهرها فعاليت دارند و لازم است برنامه يي همه جانبه جهت ايجاد يك جوشش معنوي در مساجد تدوين، جمع بندي و به مرحله اجرا درآيد.

معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار مازندران، با اشاره به اين كه در بيانات مقام معظم رهبري، مسجد، مركز تبليغ است و ويژگي هاي مسجد مقتدر در فرمايشات معظم له بيان شده است، گفت: بازبيني كتب موجود مساجد و تقويت اين كتابخانه ها از ضروريات است، چرا كه كتاب، از جمله معيارها و مبناي ايجاد و تقويت گرايش هاي موثر فرهنگي است.

وي خواستار اعلام دقيق اطلاعات كامل و نيازمندي هاي كانون هاي مساجد شد و عنوان كرد: بايد از افراد صاحب ايده، پيشنهادها و ايده هاي بهره گيري بيشتر كمي و كيفي از مساجد، اخذ و بكارگيري شود.

معاون استاندار، قرائت و تدريس قرآن و پژوهش و تامل در زواياي ام الكتاب را مهم ترين برنامه مذهبي، فرهنگي و انسان ساز  مساجد برشمرد و ابراز نمود: برنامه هاي قرآني بايد با حضور جوانان و متخصصان و عالمان به قرآن، زينت بخش لحظه هاي اين فضاي قدسي باشد.

انتهای پیام/

 

 

نظر شما
پربیننده ها