وی افزود: تیمهای پرستاری و پزشکی این سازمان در 32 ایستگاه اورژانس صحرایی و یک مرکز درمانی پلیکلینیک تخصصی که در مسیر بدره به نجف برپا میشوند، به زائران خدمات مورد نیاز بهداشتی و درمانی را بهصورت رایگان ارایه میدهند.
قائد امینی ادامه داد: علاوه بر این، تیمهای بهداشتی این سازمان بر نحوه و تامین مواد خوراکی و آشامیدنی زائران کشورمان نظارت دارند و از سوی دیگر برای اولین بار دو تیم واکنش سریع و اضطراری بسیج جامعه پزشکی نیز در مسیر نجف تا کربلا به صورت سیار حضور دارند که بیشتر برای مدیریت «تروما» فعالیت خواهند داشت.
وی اضافه کرد: همچنین در مسیر تردد زائران از شهرهای کشورمان به سمت مرز مهران، در کنار ایستگاههای صلواتی، ایستگاههای سلامت برپا میشود.
معاون امداد و درمان سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور در ادامه با بیان اینکه بین 50 تا 60 پزشک متخصص و عمومی عضو این سازمان نیز در اختیار کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین قرار میگیرند، عنوان کرد: پیشبینی شده قبل از فرارسیدن اربعین، در یک کارگاه آموزشی مدیریت بحران، نحوه مدیریت تجمعات انبوه و نحوه برخورد با آن را به همتایان عراقی خود آموزش دهیم، تا از بروز فاجعه احتمالی همچون فاجعه «منا» جلوگیری شود.
وی در پایان تصریح کرد: بالغ بر هزار و 500 نفر از نیروهای بسیج جامعه پزشکی بهصورت مستقیم در ارائه خدمات بهداشت درمانی زوار اربعین در طول مسیر به مدت 20 روز فعالیت دارند.
انتهای پیام/ 231