به گزارش خبرگزاري ايسنا، وي با نقل قول از اظهارات آن ماري شيمل، شرق شناس آلماني كه يك مسيحي بود ولي مسلمان از دنيا رفت مبني بر اينكه از ميان همه ادياني كه مسيحيت با آنها مواجه بوده است دين اسلام را از همه بيشتر مورد سو تفاهم و حمله شديد قرار داده است براي بيش از هزار سال به نظر ميرسيد اسلام يكي از تهديدات عمده براي مردم اروپاست احساسي كه به اين باور منجر شده است كه مسلمانان سرسختترين دشمنان مسيحيان در غرب هستند اظهار داشت: با توجه به اين مفهوم ميتوان درك كرد كه چرا كنفرانسهاي متعددي در غرب عليه اسلام و با عنوانهاي مختلفي چون اسلام و تروريست و غيره برگزار ميشود.
رييس مركز پژوهش اديان جهان گفت: علت عدم پيوند دين با خشونت اين است كه خشونت استيلاي انسان است بر قوه عدل و عطوفت و هيچ ديني به دنبال اين نيست و اصولا خشونت حركتي خلاف تبع انسان است و هيچ ديني به دنبال تقويت آن نيست.
وي افزود: اما در پاسخ به اينكه چرا خشونت همواره در طول تاريخ به اسلام پيوند داده شده است بايد گفت كه اين اتهام تنها منحصر به اسلام نيست و در طول تاريخ همه اديان الهي مورد اين افترا قرار گرفتهاند.
دكتر گواهي با تلاوت آياتي از قرآن كريم اظهار داشت: تمام جنگهايي كه در طول تاريخ اسلام صورت گرفته است جنبه دفاعي داشته و اسلام دين رحمت است و پيامبر اسلام ملبوس به مدارا و صلح و رحمت ميباشد.
وي با خواندن چند آيه از انجيل ادامه داد: من نمي خواهم بگويم كه مسيحيت دين خشونت است ولي تاكيد ميكنم كه براي قضاوت به يك آيه تنها استناد نكنند.
رييس مركز پژوهش اديان جهان در كشورمان گفت: دفاع مقدس و دفاع از آب و خاك و سرزمين در منطق دين، حسابش از تروريسم جداست.