"قبل از غروب" نگاهي تازه به جنگ دارد

کد خبر: ۱۱۸۶۵۵
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۵:۲۷ - 03August 2008
به گزارش خبرگزاري مهر، وي در ادامه افزود: اين فيلم در آبادان، خرمشهر و شهرک سينمايي انقلاب و دفاع مقدس تصويربرداري مي‌شود و مسلماً گرماي هوا در آبادان بر روند توليد تاثير مي‌گذارد، اما سعي مي‌کنم تيم حرفه‌اي براي پروژه انتخاب کنم. تاکنون با چند بازيگر صحبت کرده‌ام که تا زمان بسته نشدن قرارداد، اسامي را اعلام نمي‌کنم. فيلم تلويزيوني "قبل از غروب" هفته دفاع مقدس از شبکه دو روي آنتن مي‌رود.

اين کارگردان درباره مضمون اين فيلم توضيح داد: "قبل از غروب" نگاهي تازه به جنگ دارد و اين روايت تازه من را براي کارگرداني پروژه ترغيب کرد. از سوي ديگر اين فيلم شخصيت‌محور است و به شخصيت‌ دروني آدم‌هاي جنگ نزديک مي‌شود.

وي توليد فيلم‌هايي در ژانر دفاع مقدس را يکي از نيازهاي رسانه ملي ذکر کرد و گفت: به نظرم در ژانر دفاع مقدس هنوز هم مي‌توان فيلم‌هاي جذاب با سوژه‌هاي متنوع ساخت و نگاه مخاطب را جلب کرد. هنرمندان بايد پرداخت به موضوع دفاع مقدس را تکليف خود بدانند و آثار مناسب توليد کنند، اما متاسفانه توجه به اين موضوع کم رنگ شده است.
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار