به گزارش خبرگزاري کتاب ايران (ايبنا)، سيد موسي نامجوي در سالهاي مبارزه براي پيروزي انقلاب اسلامي، عضو هيات علمي دانشكده افسري بود و با وجود مراقبتهاي ويژهاي كه ارتش شاه از نظاميان به عمل ميآورد و آنها را از تماس با متفكران مذهبي دور نگه ميداشت، وي با ياران امام خميني(ره)ارتباط داشت و طرح يك سازمان نظامي ـ سياسي را ريخت. او خود نحستين عضو نظامي اين سازمان بود و به كار شناسايي افراد مومن و متعهد و جذب آنها به سازمان اقدام كرد.
در آستانه پيروزي انقلاب، شبكه نظامي اين سازمان در ارتش توانستند فعاليتهايي انجام دهند و اطلاعاتي را به امام(ره) برسانند.
وي پس از پيروزي انقلاب، با پذيرش فرماندهي دانشكده افسري، توجه ويژه به اين مركز علمي و نظامي را اولويت اصلي خود دانست و دانشكده را بازسازي كرد.
سيد موسي نامجوي پس از شهادت دكتر مصطفي چمران، نماينده امام خميني(ره) در شورايعالي دفاع شد و سپس مسووليت وزارت دفاع را در كابينه شهيد محمدجواد باهنر، با حفظ سمت فرماندهي دانشكده افسري، پذيرفت.
سرلشکر سيد موسي نامجوي در سانحه سقوط هواپيماي نظامي و همراه فرماندهان نظامي ديگري در هفتم مهر سال 1360 به شهادت رسيد.
يكي از مهمترين کتابهايي که تاکنون درباره شهيد سرلشکر سيد موسي نامجوي منتشر شده، «مدرسه عشق» (نوزدهمين اثر از مجموعه "شخصيتها"ي مرکز اسناد انقلاب اسلامي) به قلم عليرضا پوربزرگ وافي است. اين کتاب به سرگذشت و خاطرات شهيد سرلشكر نامجوي و برادر شهيدش رسول نامجوي پرداخته است.
کتاب «مدرسه عشق» در قطع وزيري و 292 صفحه و با شمارگان 3000 نسخه و قيمت 12000 ريال توسط انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامي در سال 1380 منتشر شده است.
کتاب «مردي به رنگ پرتقال» نيز زندگينامهاي از شهيد سيدموسي نامجوي است، اما داستاني و به قلم عزتالله الوندي .
اين کتاب در قطع پالتويي و 112 صفحه و با شمارگان 3000 نسخه و قيمت 7000 ريال توسط نشر شاهد در سال 1385 وارد بازار نشر شده است.
در باره شهيد سرلشکر سيد موسي نامجوي کتاب « ما پاسداران زمين و آسمانيم» نيز منتشر شده است.
اين كتاب دربرگيرنده خاطرات، زندگينامه و وصيتنامه شهيد نامجوي و فرماندهان شهيد شهرستان انزلي به قلم و تدوين علي سميعي است.
« ما پاسداران زمين و آسمانيم» در قطع وزيري و 233 صفحه و با شمارگان 1200 نسخه و قيمت 22000 ريال توسط سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان گيلان در سال 1385 چاپ شده است.