نوزدهم شهريورماه در دفاع مقدس

کد خبر: ۱۱۹۶۸۸
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۸۷ - ۱۸:۴۴ - 08September 2008
فشار اتحاديه ملي دفاتر حملونقل دريايي و هوايي انگليس به فرانسه براي توقف فروش موشكهاي اگزوسه به بغداد.

هفت هواپيماي عراقي براي سركوبي عمليات پيشمرگان مسلمان كرد عراق، روستاي ياغسمر را بمباران كردند. يك هواپيماي سوخو با آتش پدافند قرارگاه رمضان سقوط كرد. در ادامة حملات هواپيماهاي دشمن، تبريز، اروميه و مهاباد مورد هجوم قرار گرفتند. با از سرگيري بمباران مناطق غيرنظامي ايران، ستاد تبليغات جنگ از مردم عراق خواست تا مناطق صنعتي و نظامي شهرها و حومه آن را ترك كنند.

ايران گزارش بمباران روستاهاي سردشت و مهاباد را به اطلاع سازمان ملل رساند و خواستار محكوميت عراق و بازديد كارشناسان از اين مناطق شد.

گزارش عراق به سازمان ملل از حملات ايران به شهرهاي اين كشور. وزير خارجه ايران در نامهاي به دبيركل سازمان ملل درباره استفاده عراق از سلاحهاي شيميايي هشدار داد.

در پايان گردهمآيي نمايندگان شوراهاي اسلامي روستاهاي استان باختران اعلام شد كه ده هزار تن از روستاييان بسيجي به جبهه اعزام خواهند شد. بي.بي.سي: در ايران تعداد كساني كه از روي ميل واقعي به جبهه ها ميروند كم نيست؛ در عراق مسئله برعكس ايران است. واحد مخصوص اعدام در پشت جبهه ها مستقر است و عقب روها و ترسوها را بدون تشريفات اعدام ميكند.52
تجاوز هواپيماهاي عراقي به حريم هوايي باختران ، لرستان ، اسلام‌آباد ، درود ، جزيره خارك و بمباران مركز راديويي شهيد چمران ، روستاي امير‌آباد شهر درود و كارخانه سيمان اين شهر و جزيره خارك .

گزارش خبرگزاري جمهوري اسلامي درباره حملات هوايي عراق : احتمال بروز بحران انرژي در داخل كشور .
گلوله‌باران تأسيسات اقتصادي و نفتي بصره ، تأسيسات پتروشيمي ابوالخصيب و مراكز اقتصادي ديگر . توقف عمليات مقابله به مثل به احترام سفر دبيركل سازمان ملل متحد به منطقه .

حمله قايق‌هاي تندرو به نفت‌كش قبرسي هيون . ورود مين‌‌روب‌هاي فرانسوي در خليج‌فارس و آغاز عمليات مين‌روبي و كشف مين در سواحل بحرين .
گزارش روزنامه اقتصادي سوله در مورد ميزان خسارات وارد به كشتي‌ها در خليج‌فارس و هزينه بيمه اين كشتي‌ها .

گفت‌وگوي نخست‌وزيران ايتاليا و اسپانيا درباره اعزام ناو جنگي به خليج‌فارس . مصاحبه نخست‌وزير ايتاليا با تلويزيون اسپانيا و دفاع از سياست ايتاليا در اعزام نيرو به خليج‌فارس .
نكات مثبت و منفي قطع‌نامه 598 ، اعزام كشتي‌هاي مين‌روب از كشورهاي اروپايي ، رويارويي با امريكا ، صدور انقلاب و سفر رييس جمهور به نيويورك در سخنان رييس مجلس شوراي اسلامي ، رييس ستاد تبليغات جنگ و سفير ايران در لندن .

مصاحبه مطبوعاتي دبيركل سازمان ملل متحد در مورد مأموريت صلح در جنگ ايران و عراق و اظهار اميدواري به نتايج آن . تفسير راديو بي . بي . سي . از مأموريت دبيركل و مذاكرات وي در منطقه با مقامات دو كشور .
ابراز اطمينان يك مقام امريكا از رأي مثبت چين و شوروي به قطع‌نامه تحريم تسليحاتي در صورت مخالفت ايران با قطع‌نامه 598 .

مقاله مركز مطالعات صلح دانشگاه برادفورد در مورد شقوق و سطوح مختلف حمله احتمالي امريكا به جمهوري اسلامي ايران . تفسير راديو كلن درباره موقعيت دو ابرقدرت امريكا و شوروي در قبال مسايل خليج‌فارس .
ابراز رضايت وزير خارجه كويت از تفاهم با مقامات شوروي طي مذاكرت هيئت اتحاديه عرب در مسكو . خبر رويتر در مورد درخواست شوروي از لاريجاني براي فراهم كردن زمينه موفقيت دبيركل سازمان ملل .

سفر يك هيئت عراقي به چين و اعلام اين‌كه موضوع فروش اسلحه چيني به ايران در ملاقات با مقامات چيني مطرح نخواهد بود .
حمله معدودي از عناصر چريك‌‌هاي فدايي خلق به سفارت ايران در نروژ و دفتر هواپيمايي ايران در پاريس و فرانكفورت . احضار سفيران نروژ و آلمان غربي به وزارت خارجه جمهوري اسلامي ايران . حمله به سفارت ايران در اسلو را وزارت خارجه نروژ محكوم كرد .

تلاش ناموفق ديگر عراق در بازپس‌گيري بخش حيران در استان اربيل .

منبع: سايت شهيد آويني
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین