مدير انتشارات اداره عقيدتي، ‌سياسي نيروي دريايي ارتش خبر داد:

کد خبر: ۱۲۱۷۵۸
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۱:۱۵ - 15February 2009
به گزارش ساجد به نقل از ايبنا ، وي افزود: كتاب‌ "صحيفه امواج؛ يادنامه 100 تن از شهداى نيروى دريايى ارتش"، نوشته امير معصومي و مجموعه خاطرات "سرود مردان دريا"، اثر محمد علي بخشي،‌ از جمله آثار منتشر شده در آن دورانند.

مدير انتشارات اداره عقيدتي، ‌سياسي نيروي دريايي ارتش، خاطرنشان كرد: انتشارات نيروي دريايي، از سال 1380 به صورت منسجم و مستقل، اقدام به انتشار خاطرات و يادواره شهدا كرد كه از ميان آن‌ها مي‌توان به يادنامه 50 شهيد نيروي دريايي ارتش با عنوان "از تبار آبي‌ها"، "بر شانه‌هاي موج" شامل مجموعه چكامه‌هاي دريايي و "وقتي تو دريا بودي" با موضوع خاطرات و دل‌نوشته‌هاي خانواده كاركنان نيروي دريايي در دوران دفاع‌مقدس اشاره كرد.

وي از انتشار سومين مجموعه خاطرات رزمندگان نيروي دريايي از 8 سال دفاع‌مقدس با عنوان "آب و آتش" خبر داد و گفت: اين كتاب، در مرحله بازخواني است و درآينده‌اي نزديك، به چاپ خواهد رسيد.

موسوي در ادامه، از انتشار مجله "مرزداران دريا" ياد كرد و افزود: اين مجله، در 12 شماره و بين سال‌هاي 82 تا 84، مخصوص كاركنان نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران منتشر شد.

اين نويسنده جوان، در تشريح فعاليت‌هاي پژوهشي نيروي دريايي تاكيد كرد: "كتابخانه تخصصي"، با بيش از 3هزار عنوان كتاب مرتبط با علوم دريايي و "مركز مطالعات و تحقيقات نيروي دريايي ارتش"، با هدف بررسي و حمايت از پايان‌نامه‌هاي مرتبط با اين رشته نظامي،‌ زير نظر معاونت ستاد نيروي دريايي،‌ مشغول فعاليتند.

جلال موسوي،‌ در پاسخ به سوال خبرنگار ايبنا، مبني بر دليل عدم انتشار گسترده كتاب،‌ توسط نيروي دريايي ارتش گفت: عدم دسترسي به نيروي متخصص در زمينه تدوين كتاب، باعث عملكرد محدود انتشارات نيروي دريايي شده است. به همين دليل، مشغول جذب نويسنده از تمام مناطق زيرنظر نيروي دريايي، با هدف تدوين كتاب‌هاي دفاع‌مقدس ايم.

سيد جلال موسوي، متولد سال 1352 در شهر ابهر و داراي مدرك كارداني سينماست. وي در حال حاضر،‌ به عنوان نويسنده و مدير انتشارات اداره عقيدتي، ‌سياسي نيروي دريايي ارتش، مشغول فعاليت است.
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین