سردار حسنی آهنگر در جشنواره اختراعات دفاعی ناهمطراز:

راه رسیدن به اقتدار علمی در دنیا کسب مرجعیت علمی است

فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) با بیان اینکه ما به دنبال کسب مرجعیت علمی هستیم، گفت: امروز انتظار این است ما دوباره رهبری جامعه علمی را بدست گیریم. در این سیر مقام معظم رهبری نقشی بی بدیل برای رهبری و نشان دادن مسیر به ما دارند.
کد خبر: ۱۲۳۷۵
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۷ - 24February 2014

راه رسیدن به اقتدار علمی در دنیا کسب مرجعیت علمی است

به گزارش خبرگزاری  دفاع مقدس اختتامیه جشنواره ابتکارات و اختراعات دفاعی ناهمطراز همزمان با روز بزگداشت خواجه نصرالدین طوسی و روز مهندس عصر امروز در تالار خلیج فارس باغ موزه دفاع مقدس برگزارشد.

سردار محمدرضا حسنی آهنگر فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) با اشاره به عبور انقلاب اسلامی از مسیر تهدیدات و فتنه های مختلف اظهار کرد: انقلاب اسلامی امروز نه به پایان رسیده است و نه به طور کامل انجام شده است. مقام معظم رهبری  پنج مرحله را برای انقلاب ترسیم کردند. اولین مرحله شکل گیری انقلاب اسلامی بود که در سال 57 انجام شد. دومین مرحله استقرار نظام اسلامی است که این نیز با تصویب قوانین مختلف از جمله قانون اساسی محقق شد.

وی با اشاره به اینکه استقار دولت اسلامی مرحله سوم این نقشه راه است تصریح کرد: ما در مرحله دولت اسلامی ماندهایم و هنوز نتوانستهایم از ان عبور کنیم. در مراحل قبلی عدهای وظیفه ود را به خوبی انجام دادن و حتی شهدا جان خود را نیز برای انقلاب اسلامی فدا کردند. امروز ما نیز باید در هر نقطهای که حضور داریم وظیفه خود را بشناسیم وآن وظیفه را به عنوان تکلیف تلقی کنیم.

سردار حسنی آهنگر با بیان اینکه از حدود 15 سال پیش دغدغه عقب ماندگی 150 ساله از کاروان علم به عنوان گفتمان رایج در کشور مطرح شده است، بیان کرد: امروز همه به این موضوع اذعان دارند که از زمانی که انقلاب صنعتی اغاز شد ما از کاروان پیشرفت عقب ماندیم؛ در حالیکه پیش از ان ما بر قله علم حضور داشتیم.

وی اضافه کرد: امروز انتظار این است ما دوباره رهبری جامعه علمی را بدست گیریم. در این سیر مقام معظم رهبری نقشی بی بدیل برای رهبری و نشان دادن مسیر به ما دارند. ایشان این مسیر را با واژه سازی های دقیق همانند "جنبش نرم افزاری"، "تولید علم" و " جهاد علمی " برای ما مشخص کرده اند.

فرمانده دانشگاه جامع  امام حسین (ع) با بیان این پرسش که هدف جهاد علمی چیست، اظهارکرد: جهاد علمی به دنبال این است که ما تمدن نوین اسلامی را پایه گذاری کنیم.

وی افزود: برای اینکه ما به یک قدرت بین المللی تبدیل شویم باید روحیه جهادی را در پیش گیریم.
سردار حسنی آهنگر تصریح کرد: برای تبدیل شدن به یک قدرت بین الملل تنها راه رسیدن به یک اقتدار علمی است که لازمه آن نیز کسب مرجعیت علمی است.

وی با اشاره به اینکه ما باید به چرخه کامل علمی توجه کنیم تاکید کرد: ما باید به دنبال علمی باشیم که مسیر  ایده تا مصرف را طرح ریزی کند. ما باید از ایده به تولید علم، از تولید علم به تولید فناوری، از تولید فناوری به تولید محصول، از تولید محصول به بازار و از بازار به ایده ای نو برسیم و این چرخه 360 درجه ادامه پیدا کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در راههای میانبر علمی اظهار کرد: بعضی افراد اعتقادی به این کار ندارند، ولی بو علی سینا و خواجه نصیر الدین طوسی در طول عمر خود و با توجه به امکانات محدود توانستند به یافته هایی دست یابند که این تنها از طریق میانبر امکان پذیر است.

فرمانده دانشگاه جامع  امام حسین (ع) خاطرنشان کرد: راه دستیابی به علم، همان راهی است که غرب به ما ترسیم کرده است نیست باید بدانیم مسیرهای دیگری نیز وجود داردو باید به علم غربی نگاه انتقادی داشته باشیم.
سردار حسنی آهنگر افزود: برخی اوقات در کشف یک مبحث علمی در دو راهی هایی قرار می گیریم که باید راههای مختلفی را آزمایش کرده تا شاید به نتیجه برسیم، اما اگر به صورت جهادی پژوهش کنیم خداوند از راه میانبر مسیر درست را به ما نشان خواهد داد. به همین دلیل است که مقام معظم رهبری از عبارت "جهاد" استفاده کرده است.

وی در ادامه اظهار کرد: حال سوالی پیش می آید که آیا ما در مسیر مبارزه با استکبار باید همان راهی را که روسها و یا همان شوروی سابق دنبال کردند پی بگیریم و جلو برویم؟ به نظر می رسد این راه اشتباه است. یکی از راههای مبارزه با امریکا استفاده از استراتژی ناهمطراز است. این استراتژی ما را به قابلیتی می رساند که بتوانیم در مقابل استکبارا بایستیم و او را از کار بیاندازیم.

فرمانده دانشگاه جامع  امام حسین (ع) با اشاره به جنگ 33 روزه و شکست رژیم صهیونیستی توسط حزب الله لبنان بیان کرد: حزب الله دبرای پیروزی در این نبرد دو راهبرد را بکار گرفت. اولین راهبرد استفاده از استراتژی ناهمطراز بود و دومین راهبرد نیز حرکت جهادی اعضای این گروه بود.

سردار حسنی آهنگر در ادامه با بیان اینکه هدف ما تنها رسیدن به مرجعیت علمی نیست، افزود: مرجعیت علمی زمینه دست یابی به تمدن نوین اسلامی است و تمدن نوین اسلامی زمینه ساز ظهور آقا امام زمان (عج) است.

وی با بیان اینکه مرجعیت علمی شامل دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری است، تصریح کرد: ما در حوزه سخت افزاری پیشرفتهای زیادی داشته ایم . ولی در وسائل نرم افزاری که رهبری در آن به عنوان سبک زندیگ نام می برند، ضعف داریم و باید در این زمینه نیز فعال شویم.

فرمانده دانشگاه جامع  امام حسین (ع) در پایان با بیان اینکه یان جشنواره شروع خوبی داشت، تاکید کرد: دانشگاه جامع  امام حسین (ع) آمکاده ایت در سال های آینده همکاری بیشتری با این جشنواره و محققین و پژوهشگران داشته باشد.

نظر شما
پربیننده ها