قطع درختان باغ قلهک سند جديدي براي رفع تصرف غاصبانه انگليس است
به گزارش سايت ساجد ، سردار سيدمحمد باقرزاده با بيان اينکه قطع درختان باغ قلهک مجوز جديدي براي الغاي تصرف غاصبانه انگليس از باغ قلهک است، اظهار داشت: براساس تبصره يک ماده 6 قانون حفظ و گسترش فضاي سبز در شهرها مصوب سال 59 کشور هر کسي عامداً فضاي سبزي را تخريب کند آن ملک به تصرف شهرداري درميآيد تا براي محرومان تبديل به پارک عمومي شود.
وي با بيان اينکه حداقل درختهاي قطع شده برابر قانون 31 اصله درخت است، افزود: با توجه به اينکه تعداد درختان قطع شده توسط انگليس بالغ بر 340 اصله درخت است، فرد متخلف علاوه بر شش ماه تا 3 سال حبس تعزيري از وي الغاي مالکيت ميشود.
رئيس بنياد حفظ و نشر ارزشهاي دفاع مقدس گفت: براساس قواعد نظامي، انگليس باز هم جناح داده است و عملاً جمهوري اسلامي ايران براي بازپسگيري باغ قلهک علاوه بر مجموعه اسناد و مدارک متقن که تاکنون در اختيار داشته است به اسناد جديدتري نيز براي رفع تصرف غاصبانه از باغ قلهک دست پيدا کرده است که اميد است مورد توجه مسئولان وزارت امور خارجه قرار بگيرد.
لینک کپی شد
نظر شما
