به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد مرکزی راهیان نور، فرمانده تاحیه مقاومت بسیج غرب اهواز بیان کرد: آغاز سال جدید را ما با حضور در کنار پیکر پاک و مطهر شهدا شروع می کنیم. امید به این داریم که شهدا در این سال جدید باز به ما یاری رسانند که بتوانیم اخلاص در عمل داشته باشیم.
وی افزود: خادمان راهیان نور که ما در خدمتشان هستیم بدانند که دفاع و پاسداری شغل نیست بلکه یک توفیق است که نصیب هر کس نمی شود .
فلاحی اظهارکرد: خدا به ما توفیق داده در کسوت پاسداری و بسیجی قرار بگیریم و امانت دار خوبی برای شهدا باشیم چرا که سپاه و بسیج و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به برکت همین عزیزان صاحب نام و عزتمند شده است. ما نسل دوم و سومی ها، سپاه را از همین عزیزان امانت گرفته ایم و امروز بنده و امسال من این امانت را تقدیم شما پاسداران جوان می کنیم و با حضور در این مکان که پیکر پاک شهدای تازه تفحص شده قرار دارند به قصد قربت نیت بکنیم امانت دار خوب و سرباز لایق و شایسته برای آقا امام زمان (عج) و نائب بر حقش امام خامنه ای (دامت برکاته) باشیم.