کنفرانس خبری مشترک ظریف و اشتون

ظریف: گفتگوهایی اساسی و تفصیلی داشتیم

وزیر امور خارجه کشورمان در کنفرانس خبری مشترک با مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد در این دور از مذاکرات گفتگوهایی اساسی و تفصیلی داشتیم.
کد خبر: ۱۵۵۶۴
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۸ - 09April 2014

ظریف: گفتگوهایی اساسی و تفصیلی داشتیم

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، "محمد جواد ظریف" وزیر امور خارجه کشورمان در کنفرانس خبری مشترک با مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد در این دور از مذاکرات گفتگوهایی اساسی و تفصیلی داشتیم.

وی افزود: این دور از مذاکرات تمام مسائل توافق نهایی را پوشش داده است، اکنون مذاکرات و بحثهای جزیی را در مورد موضوعات مختلف و تمام موضوعاتی که به نحوی در قالب توافق جامع خواهد گنجید را انجام دادهایم، هنوز کار جدی مفصلی نیاز است تا اختلافاتی که در این زمینه به صورت طبیعی وجود دارد مورد بحث قرار گیرد، در این شرایط وارد مرحله بعدی مذاکرات میشویم، که تلاش میکنیم فاصلهها را کم کنیم.

ظریف افزود: دور بعدی مذاکرات ۲۳ اردیبهشت ماه در وین برگزار خواهد شد.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار