به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از ساری، سردار "عبدالله ملکی" مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مازندران که در مراسم یادبود بیست و هفتمین سالگرد شهادت سردار سرلشگر شهید حاج "حسین بصیر" در صنعت شهید بصیر طی سخنانی به بیان عظمت روحی شخصیت سردار شهید بصیر پرداخت.
وی با بیان اینکه شهید بصیر در روز عاشورا متولد شد و آن چنان تشنه ولایت الله بود، بیان کرد: این شهید با بصیرت از سر احساس تکلیف برای ترویج معارف والای اسلامی روزگاری را در دیار افغانستان گذراند.
سردار ملکی با بیان این نکته که حاج "حسین بصیر" از دامان پاک خانوادهای بزرگ پرورش یافت تا آنجا که در کارگاه آهنگری کسب روزی حلال میکرد، خطاب به جوانان حاضر در جلسه اظهار داشت: از سرمشقها و الگوهایی همچون بصیر مشق فداکاری، عشق، ایثار، محبت و دلاوری بیاموزید و با مطالعهٔ وصیت نامه این شهید در آن تدبر کنید.
وی در پایان با قرائت بخش کوتاهی از کتاب "سردار خوبان" خواستار مطالعهٔ این کتاب شد و گفت: به زیارت قبور شهدا بروید و شهیدان را فراموش نکنید، چون ما به شهدا محتاجیم.
در ادامهٔ این نشست، "حمید دیانی" مدیر عامل صنعت شهید بصیر مازندران ضمن تبیین حیات طیبه این شهید بزرگوار در مقاطع مختلف زندگی، به بیان دلاوریهای سردار شهید بصیر در جبهههای نبرد حق علیه باطل پرداخت و از نقش سرداران و رزمندگان لشگر ویژه ۲۵ کربلا در هشت سال دفاع مقدس یاد کرد و افزود: سردار شهید بصیر به دلیل رشادتهای مثال زدنی و هدایتگریهای خود از جایگاه والایی در میان رزمندگان و مجاهدان مازنی برخوردار بوده و اکنون نیز از شهدای شاخص استان مازندران به شمار میآید.
گفتنی است حاج "حسین بصیر" در دوم اردیبهشت ۱۳۶۶ در شب عملیات کربلای ۱۰ بر فراز ارتفاعات ماووت بر اثر اصابت خمپاره در سن چهل و پنج سالگی بعد از هفت سال حضور مستمر در جبهههای نبرد به شهادت رسید. پیکر شهید حاج "حسین بصیر" در میان انبوه جمعیت سوگوار تشییع و در گلزار شهدای فریدونکنار به خاک سپرده شد.