افسر ارتش اسرائیل: ‌بسته‌های انفجاری در جولان و شبعا بسیار پیشرفته است

یک افسر ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: بسته‌های انفجاری که در دو منطقه "جولان" (سوریه) و "شبعا" (لبنان) علیه نظامیان این رژیم مورد استفاده قرار گرفته، بسیار پشرفته است.
کد خبر: ۱۷۴۰۵
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۱ - 28April 2014

افسر ارتش اسرائیل: ‌بسته‌های انفجاری در جولان و شبعا بسیار پیشرفته است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس به نقل از پایگاه خبری النشرة، ارتش رژیم صهیونیستی در مورد سلسله عملیاتهای اخیر که در مرزهای شمالی سوریه و لبنان علیه نظامیان این رژیم صورت گرفت، تحقیقاتی انجام داده است و نتیجه تحقیقات میدانی نشان میدهد که بستههای انفجاری که در "شبعا" و "جولان" مورد استفاده قرار گرفته بود، بسیار پیشرفته بوده و با نمونههای قبلی متفاوت است.

یک افسر بلند پایه در یگان مهندسی جنگ ارتش رژیم صهیونیستی تصریح کرد: "قضیه مربوط به آن دسته از بستههای انفجاری است که ما در زمان حضور خود در لبنان با آنها برخورد داشتیم، ولی اینبار از کیفیت بسیار بالایی برخوردارند و خسارتهایی که این بستهها ایجاد کرده است دلیل بر کارایی بالای آنها دارد."

این افسر میافزاید: کار اکتشاف و خنثیسازی این بستههای انفجاری اصلا کار آسانی نیست؛ زیرا مناطق زیادی وجود دارد که باید در طول هفته در آنها کار شود و طرف مقابل تمایل زیادی برای استفاده از بستههای انفجاری دارد که شامل مناطق مرزی سوریه نیز میشود.

بر اساس گفتههای این افسر با وجود اقدامات صورت گرفته نمیتوان منطقهای که بستههای انفجاری در آنها کار گذاشته میشود را مشخص کرد.

نظر شما
پربیننده ها