با اشاره به رزمایش‌های مشکوک رژیم صهیونیستی

حزب‌الله: ملت، ارتش و مقاومت لبنان در برابر تجاوزات اسرائیل آماده باشند

مسئول هیئت شرعی حزب‌الله آمادگی ملت، ارتش و مقاومت لبنان برای مقابله با هر تجاوز احتمالی دشمن اسرائیلی را خواستار شد.
کد خبر: ۱۸۵۵۲
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۳ - 10May 2014

حزب‌الله: ملت، ارتش و مقاومت لبنان در برابر تجاوزات اسرائیل آماده باشند

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس به نقل از پایگاه خبری العهد، شیخ محمد یزبک رئیس هیئت شرعی حزبالله لبنان در اظهاراتی تأکید کرد که این حق سندیکاها و هیئتهای هماهنگی است که در هنگام سختیها، مطالبه حقوق خود را نمایند و مسئولان نیز نباید گوشهای خود را ببندند. دولت تنها برای رفع نیازهای شهروندان و پرداخت حقوق آنها بهصورت کامل تشکیل میشود.
 
وی در خطبههای نماز جمعه در شهر بعلبک تصریح کرد که متأسفانه شمشیری موسوم به دموکراسی بر گردن این صاحبان حقوق از سالها پیش قرار گرفته است و زنجیره حقوقها در اختلاف نظرها و تمایلات مسئولان سیاسی در کشمکش است. ما به آنها میگوییم که این روند را متوقف کنید و باید حق مردم را به آنها بدهید.
 
یزبک خواستار قرار داشتن ملت و ارتش و مقاومت در لبنان در نهایت آمادگی برای مقابله با هر تجاوز احتمالی دشمن و پاسخ به آن شده تأکید کرد که اقدامات دشمن اسرائیلی در انجام مانورها و تجاوزات، نیت پلید این رژیم در قبال لبنان را نشان میدهد.
 
امام جمعه بعلبک ابراز امیدواری کرد آشتیهای صورت گرفته در سوریه عمومیت پیدا کرده و انس و همگرایی به این کشور بازگردد و همه به آغوش دولت بازگردند و به این ترتیب مصیبت سوریه نیز به پایان رسیده تفاهم و راهکار حل سیاسی مسایل جای گفتمان کشتار و ویرانی و آوارگی را بگیرد.
 
یزبک به موضوع یهودی سازی فلسطین و مهاجرت اجباری مردم و هتک حرمت مسجد الاقصی از سوی اشغالگران نیز اشاره کرده از امت عرب و اسلام و تمام آزادگان جهان خواست تا مسئولیتهای خود را در قبال این اقدامات انجام دهند.
 

نظر شما
پربیننده ها