به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس لاله افتخاری رییس کانون همبستگی فرزندان شاهد، در نشست خبری جشنواره ادبی شاهد اظهار کرد: خیلی خوشحالم که همه از جمله نویسندگان، هنرمندان و اصحاب رسانه جمع شده اند تا در مورد موضوع مهمی همانند شهدا و خانواده آنان سخن بگویند.
وی صریح کرد: نوشتن از موضوع مقدس و پاک شهادت بسیار سخت است همان گونه که گفته اند باب شهادت بر هر کسی باز نمی شود.
افتخاری با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست، گفت: بهتر است با استفاده از ابزار تاثیر گذار فرهنگ این کار را انجام دهیم. ما مسئولیت داریم تا خودمان را بیمه و به نسل های بعدی خود هویت ببخشیم. نسل جوانی که شاهد دفاع مقدس و جنگ تحمیلی نبودند باید با این مسائل آشنا شوند و موضوعات برای آنها قابل لمس تر باشد. ما مسئول هستیم که پیام شهدا را به گوش نسل جوان برسانیم.
وی درخصوص فعالیت کانون همبستگی فرزندان شاهد گفت: این کانون وظیفه دارد به تبیین مقام شهادت بپردازد و دستورات آقا را اجرا کند. از این رو برنامه ریزهای منظمی شده تا از استعدادهای جامعه استفاده کند.
نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: همسران بسیاری از شهدا هر سختی و مشکلات را به جان خریده اند و همسران خود را به جبهه ها بدرقه کردند که باید در اشاعه و گسترش این فرهنگ حسینی تلاش کنیم.
افتخاری با اشاره به تحقق یافتن رسالت و آرمان های شهدا، گفت: رسالت ما این است که این فرهنگ شهادت را به کل دنیا صادر کنیم تا الگو بگیرند. امیدوارم این حرکت آغازی بزرگ و مثمرثمر برای صاحب نظران و نوقلمان کشورمان باشد و راهی نو و جدید در این زمینه باز شود.
رییس کانون همبستگی فرزندان شاهد در مورد وجه تمایز این جشنواره با دیگر جشنواره ها گفت: وجه تمایز این جشنواره که محوریت اصلی آن حضور همسران و فرزندان شهدا است، نشان دادن نوع سبک زندگی آنان و پشتوانه ای است که از همسران خود در طی جنگ داشته اند.