به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، حجت الاسلام "محمد هادی بهشتی پور" جانشین عقیدتی سیاسی ناجا در مراسم یادوراه شهدای اردمه بخش میان جلگه شهرستان نیشابور گفت: امروزه به برکت خون شهداء و مقاومت ملت بزرگ ایران و صبروبردباری خانواده های معظم شهداء این انقلاب دوام یافته و انقلاب شکوهمند ایران اسلامی به عنوان الگو مورد استقبال دیگر کشورها قرار گرفته است.
وی از شهدا به عنوان پیروان واقعی ولایت و نماد وفاداری به انقلاب یاد کرد و هدف دشمنان را ایجاد فاصله بین مردم و رهبری دانست و تأکید کرد: تازمانیکه مردم همراه با امام زمان و پیرو ولایت باشند دشمنان هیچ گاه نخواهند توانست به نقشه ها و خواسته های شوم خودشان برسند.
جانشین عقیدتی سیاسی ناجا ادامه داد: مستکبران و قدرت های بزرگ دنیا تاکنون هرکاری که خواستند انجام داده اند، اما در مقابل کشور عزیز ما به خاطر وجود مقام عظمای ولایت در راس نظام و پیروی مردم ولایت مدار، وجود فرهنگ ایثار و شهادت همیشه در انجام نقشه ها و خواسته ها یشان با شکست مواجه شده اند و این از برکت خون شهداست.
حجت الاسلام بهشتی پور با اشاره به تقدیم بیش از 2300 شهید در شهرستان نیشابور و وجود سرداران شهیدی هم چون شهید برونسی ،شوشتری و .. تصریح کرد: شهدا با تاسی از مکتب امام حسین (ع)،توکل بالا ،کاری کردند که دشمن امروز جرات تجاوز به ایران را نداردکه اینها همه نشانه قدرت ایمان آن عزیزان است.