حماسه خرمشهر/ امیر مشیری در گفت و گو با دفاع مقدس مطرح کرد

نقش نیروی هوایی در شناسایی مناطق نبرد عملیات بیت المقدس

خلبان پیشکسوت نیروی هوایی با اشاره به نقش این نیرو در عملیات بیت المقدس گفت: خلبانان و هواپیماهای نیروی هوایی وظیفه عکسبرداری و شناسایی از مناطق نبرد دشمن را برعهده داشتند.
کد خبر: ۱۹۱۶۵
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۵ - 17May 2014

نقش نیروی هوایی در شناسایی مناطق نبرد عملیات بیت المقدس

امیر سرتیپ دوم خلبان سیاوش مشیری با اشاره به نقش نیروی هوایی در عملیات بیت المقدس به خبرگزاری دفاع مقدس گفت:  پیش بینی عملیات فتح المبین از اواسط سال 60 انجام شد و پس از عملیات فتح المبین هماهنگی سراسری در کشور انجام شد و نیروی هوایی اقدامات خود را در مناطق عملیاتی  پیگیری می کرد.

وی ادامه داد: یکی ازعملیات های تاکتیکی بزرگ نیروی هوایی قطع نقاط تماس و حدود مواصلاتی دشمن  ، تفکیک نیروهای دشمن و تقسیم بندی منطقه نبرد بود.

امیر مشیری گفت:  عملیات بیت المقدس پس ازپیروزی عملیات فتح المبین در سال 61 ادامه پیدا کرد و عملکرد عملیات هوایی با هواپیماهای اف 4 و 5 و آر اف 4 به عنوان شناسایی از منطقه انجام می شد و عکس هایی از شرایط وضعیت دشمن  گرفته می شد.

وی ادامه داد: این عکس ها مورد بررسی قرار گرفته و اقدامات دشمن بررسی می شد و یکی از اقدامات خوب این هواپیماها گرفتن عکس مادون قرمز از پل شناور دشمن بر روی کرخه صورت گرفت.

خلبان پیشکسوت نیروی هوایی ادامه داد: این پل به صورت غوطه ور و نیم متر زیر آب بود که تانک ها امکان آن را داشتند از روی آن عبور کنند.

وی خاطرنشان کرد: پس از شناسایی این پل، توسط رزمندگان منهدم شد و انهدام این پل نقش بسزایی در پیروزی عملیات بیت المقدس داشت چرا که پل نقش لجستیک و پشتیبانی کننده از نیروهای دشمن را برعهده داشت.

امیر مشیری گفت: در راستای انجام این عملیات حملات منسجم قرارگاه ها به سمت مواضع دشمن انجام شد و دشمن راهی برای برگشت نداشت و تعدادی از نیروهای عراقی در آب غرق شدند.

نظر شما
پربیننده ها