واکنش پیونگ‌یانگ به ادعای نتانیاهو در مورد همکاری هسته‌ای با تهران

اسرائیل سرطانی برای صلح خاورمیانه است

سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی با انتقاد شدید از اظهارات نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی در مورد همکاری با ایران، گفت که اسرائیل با این موضع‌گیری‌ها تلاش می‌کند تا انتقادات از شهرک‌سازی‌ها را منحرف کند.
کد خبر: ۱۹۲۳۸
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۷ - 18May 2014

اسرائیل سرطانی برای صلح خاورمیانه است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس به نقل از روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت»، پیونگیانگ روز شنبه به شدت به ادعای اخیر «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر اسرائیل در رابطه با همکاری ایران و کره شمالی در زمینه صنعت هستهای واکنش نشان داد و این اظهارات را تلاشی برای منحرف کردن توجهات از روند صلح خاورمیانه دانست.

نتانیاهو در سفر اخیر خود به ژاپن، در مصاحبه با یکی از روزنامههای این کشور مدعی شده بود که تهران دانش و فناوریهای هستهای و موشکی خود را با پیونگیانگ به اشتراک میگذارد.

سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی که در جمع خبرنگاران صحبت میکرد، اظهارات نتانیاهو را «نیرنگی برای ادامه آمال توسعه طلبانه در منطقه خاورمیانه» خواند. وی همچنین با توصیف اسرائیل به عنوان «سرطانی برای صلح در خاورمیانه»، نتانیاهو را به «تلاش برای منحرف کردن انتقادات بینالمللی از فعالیتهای شهرکسازی و به شکست کشاندن روند صلح خاورمیانه» متهم کرد.

نتانیاهو در دیدار با «فومیو کیشیدا» وزیر خارجه ژاپن هم تهران را به کره شمالی مقایسه کرده و گفته بود: «ما با خطر و چالشی از جانب کشوری سرکش مواجه هستیم که خود را به سلاح هستهای مجهز میکند. این کشور برای شما کره شمالی است. ما هم با ایران به عنوان کشوری سرکش که برای تجهیز به سلاح هستهای تلاش میکند، روبرو هستیم.» سخنگوی وزارت خارجه به تلآویو توصیه کرده است که از عادت متهم کردن دیگران دست برداشته و به خواستههای جامعه بینالملل برای برقراری صلح در خاورمیانه، پاسخ گوید.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار