همزمان یا سالروز فتح خرمشهر

خمام گیلان میزبان ۳ شهید گمنام می‌شود

بخشدار خمام گفت: مردم خمام میزبان سه شهید گمنام می‌شوند.
کد خبر: ۱۹۳۳۵
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۰ - 18May 2014

خمام گیلان میزبان ۳ شهید گمنام می‌شود

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، "حسین ذاکر استقامتی" بخشدار خمام گیلان ظهر امروز در جلسه هماهنگی برگزاری مراسم سوم خرداد و سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) در سالن کنفرانس بخشداری این شهر اظهار کرد: کشور ایران به ویژه استان همیشه سرسبز گیلان مهد جوانان برومندی است که نهال عشق، ایمان و ایثار را بههم پیوند میزنند و هر مسئولیتی که داریم از برکت خون شهداست.

 وی افزود: شهدا رفتند تا ما بمانیم و فرهنگ ایثار را به ما یاد داده تا ایثارگونه در خدمت جامعه باشیم.

بخشدار خمام با بیان اینکه امسال سوم خرداد ماه برای بخش خمام متمایز خواهد بود، تصریح کرد: با هماهنگیهای صورت گرفته ۳ شهید گمنام قرار است در چهارم خرداد ماه مصادف با سالروز شهادت حضرت امام موسی کاظم (ع) که روز مقاومت و پایداری نام گرفته در انزلی تشییع شوند.

وی ادامه داد: برای ساعاتی شهدای گمنام مهمان بخش خمام و آستان مقدس امامزاده حسن (ع) اینشهر میشوند.

ذاکراستقامتی مراسم استقبال از شهدای گمنام در عصر روز سوم خرداد ماه در بخش خمام را ویژه خواند.

وی با اشاره به اینکه در آستانه بیست و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) هستیم، یادآور شد: هر ساله در ایام سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) کاروانهای پیاده و سواره از اقصی نقاط ایران اسلامی عازم حرم مطهر امام (ره) میشوند.

این مسئول اضافه کرد: حرکت کاروان پیاده از سال ۱۳۷۰و دو سال پس از رحلت امام عزیز از گیلان صورت گرفت و تاکنون نیز ادامه دارد.

وی برگزاری باشکوه مراسم ارتحال امام خمینی (ره) را مورد تاکید دستگاههای اجرایی قرار داد.

فضاسازی سطح شهر بهمنظور برگزاری مراسم، نصب پرده بر سردر ادارهها، برگزاری مراسم عمومی در سطح روستاهای بخش، نامگذاری کاروانهای اعزامی به تفکیک هر اتوبوس به نام شهدای بخش از جمله موارد مطرح شده در جلسه مذکور بود.

در جلسه مذکور مواردی مانند برگزاری مسابقه شعر و داستان ادبی در سطح بخش، برپایی نمایشگاه عکس در زمینه آزادسازی خرمشهر، دیدار و تجلیل از خانوادههای شهدا و... مطرح شد.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار