مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس قم:

فرهنگ ماشین اقتصاد را هدایت می‌کند

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم با بیان اینکه دفاع مقدس حلقه‌ای از مدیریت جهادی بود، گفت: اگر چرخه اقتصاد را به عنوان یک خودرو فرض کنیم، فرهنگ صحیح، راننده این خودرو است.
کد خبر: ۱۹۳۳۹
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۲ - 18May 2014

فرهنگ ماشین اقتصاد را هدایت می‌کند

سرهنگ پاسدار "احمد حسینی" مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دفاع مقدس در قم با اشاره به شعار سال 93 و تاکید مقام معظم رهبری بر مقوله فرهنگ و اقتصاد اظهار کرد: اولویت اول، داشتن فرهنگ صحیح، سبک و روش زندگی است که مخصوصا در موضوعات اقتصادی بخوبی متبلور میشود.

وی فرهنگ صحیح را باعث چیدمان و کاربرد منطقی و درست موضوعات اقتصادی معرفی کرد و افزود: اگر به سبب فرهنگ نادرست جای قطعات ماشین اقتصاد جابجا شود، قطعا نمیتوان از این ماشین برای حرکت و کارآیی مطلوب، انتظار درستی داشت.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم در بخش دیگری از این گفتگو به مدیریت جهادی اشاره کرد و گفت: قطعا عملکرد فرماندهان و رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس، بیانگر بخشی از چرخه عظیم مدیریت جهادی در آن دوران است.

وی با تشریح چرخه مدیریت جهادی در دوران دفاع مقدس اظهار داشت: فعالیت ستادهای مردمی، نقش آفرینی مدیران ارزشی در پشت جبهه، حضور اصحاب رسانه، تامین امکانات، پشتیبانی نیروها، تبلیغات و سایر موارد دست به دست هم داد و مدیریت جهادی فرماندهان لشکر، تیپ، گردان و گروهان ها را در خط مقدم جبهه بوجود آورد.

سرهنگ حسینی با اشاره به بخش دیگری از چرخه مدیریت جهادی در دوران دفاع مقدس گفت: در عقبه جنگ، مردم همه دار و ندار و هستی خود را به پای انقلاب تقدیم کردند، حتی دانش آموزانی بودند که پول های هفتگی خود را به جبهه ها کمک می کردند.

وی با بیان اینکه همه اینها نمونههای فراموش نشدنی از چرخه مقاومت سرسختانه و مدیریت جهادی آن دوران بود، گفت: چنین سابقه ای از مدیریت و استقامت مردمی در هیچ جای دنیا سابقه ندارد.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم با مقایسه وضعیت کنونی با دوران هشت سال دفاع مقدس گفت: آنجا جبهه جنگ سخت بود و الان در جبهه جنگ نرم هستیم و امروز، بزرگترین عرصه مبارزه با آمریکا در کلام مقام معظم رهبری، خدمت رسانی به مردم است.

وی مدیریت جهادی را لازمه فعالیت در این عرصه دانست و افزود: همه مدیران بایستی مدیریت جهادی را از مجاهدت های دوران انقلاب، فرماندهان دوران دفاع مقدس و نیز از همرزمان شهید خود الگوگیری کنند زیرا عرصه جنگ نرم، عرصه دلاورمردی، ایثار و استقامت است.

سرهنگ حسینی با تاکید بر این نکته که هر چه قرابت بیشتری با فرهنگ دفاع مقدس داشته باشیم، توفیق بیشتری در جنگ نرم و دستیابی به پیشرفتهای مادی و معنوی خواهیم داشت، گفت: در دفاع مقدس هم دیده شده که هرچه به فرهنگ مدیریت جهادی نزدیک بودیم، موفقیت بیشتری داشته ایم.

وی در پایان با ذکر سخن ارزشمند مقام معظم رهبری که مدیریت جهادی اکسیری برای دردهای جامعه است، گفت: اگر کسی می خواهد در رکاب امام زمان(عج) خدمت کند، امروز باید در مسائل فرهنگی و اقتصادی برای عزت و عظمت و سرافرازی جامعه اسلامی و ولایی تلاش کند.

نظر شما
پربیننده ها