باغ ملکوت

کد خبر: ۲۰۵۰۹۶
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۱ - 04May 2013

کتاب باغ ملکوت، خاطرات اسیر آزاد‌شدة ایرانی مهدی لندرودی است که عبدالمجید نجفی به کوشش سید قاسم ناظمی آن را به رشته تحریر درآورده‌اند. موضوع کتاب «جنگ ایران و عراق» است و از مجموعه کتاب‌های خاطرات اسرا می‌باشد.
کتاب شامل دو فصل است. لندرودی در فصل اول خاطرات اعزامش به جبهه را شرح می‌دهد. در آغاز اعزامش به عنوان مسئول تدارکات و انباری واحد امداد جبهه کردستان مشغول به خدمت می‌شود و سپس به اشنویه و بعد به دزفول اعزام می‌شود. لندرودی از افراد گردان ولی‌عصر‌(عج) بوده است. او در جریان عملیات کربلای٥ مجروح و به تهران منتقل می‌شود. هنوز به خوبی بهبود پیدا نکرده است که دوباره عازم جبهه می‌شود.
در فصل دوم به خاطرات اسارت و خاطرات پادگان تکریت می‌پردازد. لندرودی که در عملیات بیت‌المقدس به اسارت دشمن درمی‌آید در این فصل دو آزار و اذیت‌های فرماندهان عراقی سخن می‌گوید. این کتاب نمونة بارز صبر و مقاومت یک انسان را به تصویر می‌کشد.

گزیده متن
«... توی حرم اشک بود و بوی گلاب بود. آنجا ایستگاه عاشقان بود و من پنهانی‌ترین حرف‌های دلم را به حضرت، به آن امام شهید باز گفتم. لشکرلشکر نیرو آمده بود. همه جا آکنده از رزمنده بود؛ همه در نجوا، همه در گفت‌وگو با امام خویش، همه لبریز از خلوص و دعا. غالب شب‌ها در حرم بیتوته می‌کردیم. یادش به خیر! روزهایی که طعم بهشت می‌داد و شب‌هایی که رایحه عبور ملائک در آن پیچیده بود. خود را آسوده از غم‌های دنیا می‌انگاشتیم. خود را خوشبخت‌ترین انسان‌های روی زمین می‌پنداشتیم و به واقع آن طور بود. حیف از آن لحظه‌ها که سپری شد و زمان بازگشت فرارسید. تهران و تبریز و پادگاه شهید قاضی و دَه روز مرخصی. قرار بر این بود که پس از پایان مرخصی با قطار به دزفول برویم. رفتیم خانه. شاد شدند. گفتند: “مشهد بوده‌ای؟” گفتم: “آره، این هم سوغاتی‌هایتان.” عطر خنده در خانه پیچید...»

 باغ ملکوت توسط عبدالمجید نجفی گردآوری شده و توسط انتشارات سوره مهر حوزه هنری به چاپ رسیده است.علاقمندان جهت دریافت کتاب می توانند به حوزه هنری واقع در خیابان سمیه ، نرسیده به پل حافظ مراجعه و با قیمت 4600 تومان خرداری نمایند.

 

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین