سرهنگ علی نیکنفس، معاون تشخیص و پیشگیری پلیس فتا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دفاع مقدس با اشاره به کلاهبرداریهای صورت گرفته از طریق سیمکارتها با مدارک جعلی اظهار کرد: اکثر کلاهبرداریهایی که از طریق سیمکارتهای افراد صورت میگیرد همراه با فریب و نیرنگ است که ما بهمنظور آگاه کردن هموطنان، علاوه بر اطلاعرسانیهای فراوان، پیامکهایی را برای دادن هشدار به شهروندان ارسال میکنیم.
وی ادامه داد: در این راستا به شهروندان توصیه میکنیم به پیامکهایی حاوی برنده شدن در قرعهکشی، تقاضا جهت دریافت اطلاعات کارت بانکی و دیگر مسائل مشابه پاسخ ندهند.
معاون تشخیص و پیشگیری پلیس فتا اذعان کرد: در این شیوه، کلاهبرداران به بهانه برنده شدن در قرعهکشی، قربانیان را به دستگاه خودپرداز هدایت کرده و با گرفتن اطلاعات کارت بانکی اشخاص، از حساب آنها از طریق اینترنت برداشت میکنند.
سرهنگ نیکنفس اظهار کرد: شهروندان باید بدانند برای واریز پول بهحساب آنها احتیاجی به ارائه اطلاعات بیش از شماره کارت یا حساب و همچنین به هیچ عنوان نیاز به مراجعه آنها به دستگاه خودپرداز نیست و فرد تنها با داشتن شماره حساب و یا شماره کارت فرد دیگر و بدون نیاز به حضور صاحبحساب یا مراجعه وی به دستگاه خودپرداز میتواند بهحساب دیگر افراد پول واریز کند.
معاون تشخیص و پیشگیری پلیس فتا با اشاره به نظارت بر اپراتورها، تصریح کرد: سازمان تنظیم مقررات رادیویی علاوه بر نظارت بر اپراتورها و مشترکان آنها و صدور مجوزهای اپراتورهای تلفن همراه، بر فعالیت آنان نیز نظارت دارد.
سرهنگ نیکنفس در پایان اظهار کرد: با توجه به فعالیت بسیار بالای اپراتورها، تعامل خوبی بین پلیس و سازمان تنظیم مقررات رادیویی برقرار شده تا موضوعاتی از قبیل عدم واگذاری سیمکارتهای بینام و نشان، ساماندهی سیمکارتهایی که تاکنون واگذار شده و... را تقویت کند.