الحشد الشعبی:

تعقیب داعش در خاک سوریه برای حمایت از امنیت‌‌ملی عراق است

فرمانده ارشد «الحشد الشعبی» عراق با بیان اینکه آمریکا برای دفاع از امنیت‌ملی خود هزاران مایل را طی می‎کند تا به خاورمیانه برسد و عربستان نیز برای حمایت از امنیت ملی خود مردم یمن را بمباران می‌کند، پس چرا عراق این حق را نداشته باشد که برای دفاع از امنیت‌ملی خود داعش را در سوریه تعقیب کند.
کد خبر: ۲۱۱۴۳۹
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۷ - 02November 2016
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، «کریم النوری» از فرماندهان نیروهای بسیج مردمی عراق در گفت‌وگو با شبکه ماهواره‌ای الغدیر اعلام کرد که حمله به گروه های تروریستی داعش در موصل هدف اول الحشد الشعبی است.

وی افزود: تاکید الحشد الشعبی بر نابودی داعش در همه مناطق استان نینوا و تعقیب و گریز تروریست‌ها در اراضی سوریه با هماهنگی دمشق است و این بخشی از حمایت از امنیت ملی عراق است.

النوری گفت: آمریکا هزاران مایل را طی می کند تا با هدف حمایت از امنیت ملی آمریکا به خاورمیانه برسد و عربستان نیز با هدف حمایت از امنیت ملی عربستان، روی مردم بی گناه یمن بمب می ریزد و آنها را به قتل می رساند.

فرمانده الحشد الشعبی در ادامه تصریح کرد: پس چرا این حق عراق نباشد که داعش را تا اراضی سوریه با هماهنگی دولت این کشور دنبال کند، بویژه اینکه عراق و سوریه صدها کیلومتر مرز مشترک دارند؟

منبع: فارس

نظر شما
پربیننده ها