حجت الاسلام ذوالنوری:

فرهنگ دفاع مقدس تعالی بخش و سازگار با سرشت انسان است

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ارزش‌های دفاع مقدس سازگار با فطرت و سرشت انسان است، گفت: توجه به این فرهنگ موجب رشد و تعالی کشور در همه عرصه‌ها می‌شود.
کد خبر: ۲۱۱۸۱۵
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۰ - 06November 2016

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قم، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری در دیدار مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم و تعدادی از مسئولان رده های نیروهای مسلح استان طی سخنانی با تسلیت ایام عزاداری ماه صفر اظهار داشت: خیلی از کارها به ظاهر انجام نشدنی است اما با پیگیری ها مستمر همراه با ارائه پیشنهادات کاربردی و سازنده و تلاش برای رفع ابهامات و خلاء های قانونی، محقق می شود.

رئیس فراکسیون دفاع و اقتدار ملی مجلس شورای اسلامی به فلسفه تشکیل این فراکسیون در نتیجه تلفیق دو فراکسیون دفاع مقدس و نیروهای مسلح، اشاره کرد و گفت: این مجموعه با 149 عضو از فراگیرترین فراکسیون های مجلس دهم است و در زمینه رسیدگی به مسائلی همچون بهبود وضعیت شاغلین و مستمری بگیران نیروهای مسلح و مباحثی مرتبط با برنامه ششم تاکنون پیگیری ها و اقدامات خوبی در آن صورت گرفته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت فرهنگ و ارزش های دفاع مقدس خاطرنشان ساخت: آنچه که رمز موفقیت ما در دوران دفاع مقدس بود و باعث ناکار آمدی دشمن و سرافرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی به عنوان ام القرای جهان اسلام شد، عواملی چون تجهیزات، تسلیحات، آموزش، سازماندهی و سایر مسائل فیزیکی نبود زیرا دشمن هم به مراتب قویتر از اینها را در خود داشت.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: فرهنگ، اصول و ارزش ها و عوامل معنوی و روحیات حاکم بر جریان دفاع مقدس بود که باعث ماندگاری، استواری و عزت روزافزون نظام مقدس جمهوری اسلامی و آثار حماسه رزمندگان اسلام شد.

وی تاکید کرد: آنچه که امروز موجب رشد و تعالی کشور در عرصه های اقتصاد مقاومتی، استقلال، رشد علمی و تکنولوژی، پویایی صنعت و ... و همچنین مقابله با نفوذ و تهدیدات و جلوه های جنگ نرم دشمنان می شود، توجه به فرهنگ ارزشی دوران دفاع مقدس و استمرار در یادآوری آن است زیرا اگر به این فرهنگ نپردازیم، با توجه به هجمه های سنگین دشمنان، در این زمینه آسیب پذیر خواهیم بود.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی آثار و ارزش های دفاع مقدس را یک ذخیره پایان ناپذیر و استراتژیک برای نظام نام برد و تاکید کرد: باید بتوانیم این ارزش ها را تثبیت و حفظ کنیم و سپس فراوری و بازتولید نماییم تا از این مواد اولیه، ارزش های دیگری نیز برای جامعه استحصال شود.

وی با تاکید بر این نکته که فرهنگ دفاع مقدس، فرهنگی سازگار با فطرت انسان است، افزود: همه دستگاه های ذیربط باید تلاش کنند که از این فرهنگ غنی، توشه و تغذیه جدیدی را برای جامعه بخصوص نسل جوان و متناسب با نیاز امروز تولید کنند و ان شاءالله کاری کنیم که شرمنده شهدای والامقام نباشیم.

در این دیدار که با حضور محمد قراباغی مدیرکل تامین اجتماعی نیروهای مسلح استان، سید مهدی رضویان مسئول سازمان بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت و جبلی رئیس کانون بازنشستگان ارتش در قم برگزار شد، احمد حسینی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم بخشی از فعالیت های این اداره کل از جمله ممیزی آثار دفاع مقدس، پیگیری ثبت خاطرات و اسناد حدود 26 هزار رزمنده قمی در دفاع مقدس و پیگیری ساخت مرکز فرهنگی انقلاب و دفاع مقدس با رویکرد توجه ویژه به نقش روحانیت و زنان را تشریح کرد.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد اجرای کامل قانون جامع ایثارگران و همچنین تدوین قانون صیانت از آثار فیزیکی و معنوی به جای مانده از دوران دفاع مقدس، از سوی مسئولان و دستگاه های ذیربط پیگیری شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها