وي با بيان اينکه پليس پيشگيری ناجا با تمام ظرفيت، امکانات و استعداد خود در اين کنگره عظيم شرکت میکند بر اهتمام ويژه کليه ردههای نيروی انتظامی جهت برگزاری باشکوه اين مراسم بزرگ در امنيت کامل تاکيد کرد.
سردار شرفی با برشمردن 6 اصل محوری و کارکردی پليس پيشگيری، با عنوان توکل به خدا، انسجام و مسئولسازی، برنامهريزی، دقت و انضباط، تحرک و سرعت و خلاقيت و نوآوری، گفت: اين اصول بايد همواره راهنمای عمل کارکنان باشد.
وی با اشاره به ايجاد تحول مديريتی برگرفته از همدلی در پليس پيشگيری، گفت: در مجموعه پليس پيشگيری همدلي يک نعمت بسيار بزرگ است.
ریيس پليس پيشگيری ناجا، وجود سند تحول در حوزه برنامهريزی را يادآور شد و گفت: برنامههای اين پليس، همراه کردن ديگران از جمله فرماندهان و مسئولان با اين پليس است تا منابع ما افزايش پيدا کند.
اين مقام ارشد انتظامي با تاکيد به اينکه تحول در آموزش و حرکت جهادی در آن موجب افزايش وسعت حوزه صيانت و پيشگيری جرايم و کاهش تخلفات سازمانی شده است، تصريح کرد: ما در بيشتر شاخصها رشد قابل توجهی داشتهايم و بر اساس آمارهای کنونی، بيشترين صيانت در پليس پيشگيری وجود دارد.
وی افزود: در برنامههای هفته ناجا نيز ما نسبت به منابع محدودی که داشتيم تحول بسيار خوبی در کيفيت و کميت ايجاد کرديم و برنامههای بسيار خوبی را به اجرا گذاشتيم.
سردار شرفی، تحول در منابع و درآمد را نيز از جمله ديگر برنامههای پليس پيشگيری دانست که سبب رشد و پيشرفت در ديگر اقدامات خواهد شد.
ریيس پليس پيشگيری ناجا به برنامه نيروی انتظامی در جهت تحول کلانتریها اشاره و تاکيد کرد: مردم در چند موضوع از کلانتریها انتظارات بيشتری دارند که میتوان به منابع انسانی، ساختار، پشتيبانی، فنآوری و صيانت اشاره کرد؛ بايستی هرچه زودتر اقداماتي در جهت بهبود اين شاخصها انجام شود.