ماجرای ارادت عمیق ابنسینا به امام حسین(ع)
رییس بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی سینا گفت: آیتالله آقامیرزا هاشم آملی نقل میکردند که جناب شیخ الرئیس به کربلا میرود، وقتی به صحن امام حسین(ع) میرسد، آنجا به خاک میافتد و با محاسن خویش خاکها را میروبد.
به گزارش گروه سایر رسانه های
دفاع پرس، آیتالله غیاثالدین طه محمدی، رئیس بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی سینا عنوان کرد: در یک زمانی در محضر علامه بزرگوار نوری همدانی بودیم، ایشان خواب مستندی را برای ما نقل کردند.
عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه افزود: آیتالله نوری همدانی گفتند که ما یک سید بزرگواری داشتیم از عرفای بزرگ شهرمان مرحوم سید محمدحسین آقانجفی که در حرم امام رضا(ع) دفن شد، ایشان داماد آیتالله نائینی بزرگ بود، کسی که در یک زمان شخصیت اول جهان شیعه در نجف شناخته میشدند. ایشان گفتند که یک شب خواب میبینند آیتالله العظمی نائینی با چهل نفر علمای شیعه هستند و ایشان را صدا میزنند و میگویند که برو بگو متولی قبور انبیاء(ع) بیاید.
وی افزود: ایشان میگفت من به زیرزمینی آمدم، دیدم که قبرهای زیادی است و گفتم متولی قبور انبیاء(ع) چه کسی است؟ یک آقایی آمد و من گفتم شما که هستی؟ گفت من شیخ الرئیس هستم! آیتالله نوری میگفتند که من هم ایشان را آوردم و تحویل علمای بزرگ حاضر دادم.
آیتالله طه محمدی اظهار داشت: تا اینجای داستان را من از خود آیتالله نوری همدانی شنیدم اما بعد از آن را از یکی از دوستانمان که رییس دادگستری استان همدان بود، شنیدم که گفت: آن علمای بزرگ از شیخ الرئیس پرسیدند که شما الان اینجا چه کار میکنید؟ شیخ الرئیس هم اشاره میکنند به چهارده زیارتگاه و گنبد و بارگاه و گفت که اینها چهارده معصوم هستند. بعد بوعلی اشاره کرد که مثلا این بارگاه برای امیرالمؤمنین(ع) است و او آنجا کفش زائران را نگه میدارد.
نماینده ولی فقیه در استان همدان اظهار داشت: بعد از مدتی من این جمله را از استاد بزرگوارمان آیتالله آقا میرزا هاشم آملی شنیدم که ایشان فرمود: جناب شیخ الرئیس به کربلا میروند، وقتی به صحن امام حسین(ع) میرسند آنجا به خاک میافتند و با محاسن خاکها را میروبند. یک عده از او میپرسند که آقا مردم ضریح را بغل گرفتهاند شما چکار میکنید؟ ایشان هم میگویند که آنها نمیدانند حسین کیست! حسینی که من میشناسم اگر مرا همینجا قبول بکند، سرم را بالا نگه میدارم.
رییس بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی سینا در پایان گفت: بنابراین بوعلی چنین انسانی در عرصه معنویات بوده است، حال عدهای شاید بیایند و به غلط بگویند که او شیعی نبوده است یا فلان و بهمان!