مستندساز صدا و سيمای مركز سمنان خبر داد؛

تهیه مستند «ردپای پدر» به ياد شهيد حمزه

تهيه كننده و مستندساز صدا و سيمای مركز سمنان گفت:‌ مستند «ردپای پدر» از شبكه استانی سمنان به ياد شهيد حمزه در حال ساخت و تهيه است.
کد خبر: ۲۱۳۱۴۷
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۹ - 15November 2016

به گزارش دفاع پرس از سمنان، عباس ايمانيان مستندساز صدا و سيمای مركز سمنان اظهار داشت: گروه مستندسازی مركز صدا و سيمای سمنان به همراه پدر شهيدمحمدحسين حمزه از شهدای مدافع حرم و فرزند اين شهيد جليل القدر هم اكنون عازم سفر به بهشت سرزمين عاشقان و دلدادگان حسينی كربلای معلي است و در پياده روي اربعين حضور دارد.

وي با بيان اينكه خانواده شهيد حمزه و همرزمانش نيز در اين سفر ما را همراهي مي كنند، گفت: مستند 30 دقيقه اي داستاني «ردپاي پدر» قرار است آنچه كه در اين مسير رخ مي‌دهد را به تصوير بكشد.

اين تهيه كننده و مستندساز  با اشاره به اينكه اين مستند با همكاري معاونت روابط عمومي و تبليغات سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان تهيه مي شود، خاطرنشان كرد: عوامل اجرايي اين مستند شامل تهيه كننده عباس ايمانيان، كارگردان مهدي ابراهيم خاني، تصوير بردار محمد سپهري، مدير توليد علي نوروزيان است.

ايمانيان اذعان داشت: «شوق حرم» نيز در هفت قسمت 20 دقيقه اي در قالب برنامه زنده و به صورت گزارشي از راهپيمايي بزرگ اربعين در سيماي مركز سمنان تهيه و توليد مي شود كه اين برنامه نيز در ايام اربعين به روي آنتن مي رود.

وي خاطرنشان كرد: تهيه كننده و كارگردان برنامه شوق حرم نيز عباس ايمانيان، تصويردار سيدكاظم سرور و تدوين مهدي طاهري است كه با همكاري شهرداري سرخه شركت آسان سفر سورجان در دست تهيه و اقدام است.

انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار