وی اظهار داشت: اين همايش يك موجي است كه به صورت خود جوش به وجود آمده و تحقق نويد حضرت زينب(س) به امام سجاد(ع) است كه فرمودند «روزي ميآيد كه در اينجا پرچمي نصب خواهد شد كه از همه عالم به سوي اين پرچم خواهند آمد».
ايشان در ادامه جهت كسب معرفت در اربعين حسيني گفتند: تمام موارد در خود زيارتنامهها ذكر شده است؛ به عنوان مثال سجدهاي كه در خود زيارت عاشورا وجود دارد كه در بخشي از آن اين ذكر وجود دارد: «ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السلام».
آيتالله مكارم شيرازي در ادامه افزودند: فقط ذكر اين الفاظ كافي نيست؛ بايد معاني اين ادعيه هم پياده شود و اين بهترين فرصت است براي تهذيب اخلاق و دور كردن رذائل و كسب فضائل به بركت اصحاب امام حسين(ع).
ايشان در ادامه گفتند: من قبلا هم در پيامي به زوار حسيني اعلام كردم كه افراد بعد از برگشت بايد يك تغيير بزرگ كرده و به واسطه توبه از گناه و پاكي از گناه و پرورش فضائل اخلاقي در اين سفر فرد ديگري شده باشند و اين نعمتي است كه هميشه نصيب انسان نميشود و بهتر است الان كه نصيب شده است قدر بدانيم.
این مرجع عالیقدر در ادامه به مراقبت افراد از يكديگر تاكيد كرده و گفتند: كاري كنيم كه تَعَاوَنُوا عَلَی الْبِرِّ وَالتَّقْوَی شويم.
آيت الله مكارم شيرازي در خصوص زيارت زوار در روز اربعين تصریح کرد: زوار حسيني دقت كنند زماني كه به كربلا و مرقد شريف حسين بن علي عليه السلام رسيدند با سلام مختصري به حضرت از مسير عبور كرده و جا را براي ديگران خالي كنند كه اين خود دو بركت دارد يكي كمك به زوار و ديگري همان زيارت امام است.
ايشان در انتها به حفظ زبان و صبوري بر مشكلات سفر اشاره كردند و افزودند: حفظ وحدت در اين سفر بايد با توجه به شرايط فعلي جامعه رعايت شود و به مقدسات ديگران احترام بگذاريم.
انتهای پیام/ 121