«حیدر العبادی»

امنیت مرزهای عراق با سوریه باید تقویت شود/ طرح داعش در موصل شکست خورده‌است

نخست‎وزیر عراق اعلام کرد که تشدید تدابیر امنیتی در مرزهای عراق و سوریه پس از نابودی داعش ضرورت دارد.
کد خبر: ۲۱۳۴۵۲
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۴ - 16November 2016
به گزارش گروه بین‌الملل دفاع پرس، «حیدر العبادی» نخست وزیر عراق در نشست خبری در بغداد بر ضرورت تقویت امنیت مرزهای کشورش با سوریه تاکید و اعلام کرد که اقلیت‌ها باید به مناطق خود در شهر موصل بازگردند.

العبادی افزود: نیروهای ما در داخل شهر موصل مبارزه می‌کنند و به حمایت از شهروندان عراقی در استان نینوا پایبند هستند.

به گزارش شبکه خبری العراقیه، وی گفت: داعش در طرح خود درباره استفاده از خودروهای بمب‌گذاری شده در مناطق مسکونی موصل شکست خوردند و ما بر بازگشت اقلیت‌ها به مناطقشان در موصل تاکید داریم.

نخست وزیر عراق افزود: پیشتر دولت عراق با شرکت جنگنده‌های ایرانی و اردنی در حمله به مواضع داعش در عراق مخالفت کرده بود.

حیدر العبادی هفته گذشته نیز از وجود هماهنگی بین دولت سوریه و عراق برای کنترل مرزهای دو کشور خبر داد و به نفع عراق است که با دمشق و نه با گروهی از عناصر مسلح تعامل کرد.

انتهای پیام/ 411
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار